Şehitlerimizi Kalbimize Gömdük
132 izlenme
4 yorum
24 Ekim 2024 Perşembe - 16:44
TUSAŞ şehitlerine veda
TUSAŞ yerleşkesine yönelik terör saldırısının şehitleri son yolcuklarına uğurlanıyor. Saldırıda şehit olan Cengiz Coşkun, Zahide Güçlü, Hasan Hüseyin Canbaz ve Atakan Şahin Erdoğan için de şu an Ankara'da tören düzenleniyor.
SON DAKİKA HABERİ: TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısında şehit olan Murat Arslan, Cengiz Coşkun, Zahide Güçlü, Hasan Hüseyin Canbaz ve Atakan Şahin son yolcululuklarına uğurlanıyor.
Ankara'daki ilk tören saldırıda şehit olan taksi şoförü Murat Arslan için yapıldı.
TAKSİ ŞOFÖRÜNÜN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ
TUSAŞ saldırısında teröristlerin olay yerine giderken şehit ettikleri taksi şoförü Arslan'ın cenazesi, Kazan Devlet Hastanesi morgundan taksici arkadaşlarının da katılımıyla konvoy halinde evine götürülerek helallik alındı.
Arslan'ın cenazesi, evinin önünde okunan duaların ardından namazın kılınacağı Merkez Ulu Cami'ye getirildi. Şehit Arslan'ın eşi, babası, annesi ve yakınları taziyeleri kabul etti.
Öğle vakti kılınan cenaze namazına, Arslan'ın yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç ve bazı milletvekilleri katıldı.
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısında şehit olan taksi şoförü Murat Arslan'ın cenazesi, Kahramankazan Şehitler Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Ahmet ZEYTİNCİ