Eklenme Tarihi : 12.09.2022
Okunma Sayısı : 571
Yorum Sayısı : 0
Etiketler
berberce
berberce
tarafından eklendi
Normal Üye
Paylaş
Son Yazıları
Site İstatistikleri
Çocukluğunda geçirdiği talihsiz kaza sonucu,tam alnının ortasında, küçük  bir iz  olan adam,doktorun muayene edip reçeteye bir şeyler karalayıp önüne uzatınca dördüncü kez soruyordu:

-Doktor bey,bu iz tamamen geçer mi?

"Yazdığım ilaçları düzenli kullanır, beslenmene dikkat eder ve kötü  alışkanlardan da uzak durursan,geçer."diyordu her seferinde doktor,sinirlerine hakim olmaya çalışarak.

Beşinci kez soruyordu:
-Doktor bey,bu iz tamamen geçer değil mi?

Belki de sabırla sınanıyordu doktor fakat farkında  değildi;

-Geçer,dedi,artık sorma,yüzsüz yüzlerce insan varken neden bu küçücük izi kendine dert ediniyorsun onu anlamıyorum.
Sitedeki
Yazarın
Önceki YazıSonraki Yazı
Önceki YazıSonraki Yazı
( İz başlıklı yazı berberce tarafından 12.09.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
 
© 2008-2022 Edebiyat Evi | Eserlerin tüm hakları ve sorumluluğu eser sahiplerine aittir.
Ferizli Çekici, Savaş Oto Kurtarma