1 Yaşam Heybemde Birikenler - 15---
***** ) Bazen ayak uçlarınıza basarak sessizce; bazen gürültü ile çarptığınız kapının önüne tekrar ortada kalmış haliniz ve özürlerle gelme ihtimalinizi asla göz ardı etmeyiniz !!! 


 ***** ) Yalan,dolan,sahtekarlıklar ve palavralarla üfleyip şişirdiğiniz hayat balonuzun; bir gün gürültü ile patlaması kaçınılmazdır !!! 


 ***** ) Kişilerin; en büyük felaketi babanın ahında yatar !!

 
***** ) Başkalarının bedduası varken; asla her şeyin düzgün gideceğini ummayınız !!!! 


 ***** ) Yakınlarınızın ahını alarak, çevrenizdekileri amacınıza ulaşmak için kullanarak tesis ettiğinizi sandığınız mutluluklar zahiridir.


 ***** ) Evlatlarınıza sevgi,şefkat ve imkanlarınızı yaşatmakta nakıs davranırsanız inanın ileride çok eyvah dersiniz !!!! 

 
***** ) karar verene kadar tedirginlik yaşar insan. . karar sonrası ise rahatlar !!! 

 
***** "Geçmişi beni ilgilendirmez !! " söz hovardalığı ile ; hayati kararlarınıza imza atarsanız çokça yanılırsınız !!

 
***** ) Kişi istikbali için, kendi geçmişini unutmadan ve dersler çıkararak; karşısındakinin de geçmişini irdeleyerek ilişkiler de bulunmalıdır !! 


***** ) Yıllardır mesleğim tezgahtarlık.. Ne alırsan benden; hepsi bir metelik !!! 


 ***** ) Gençlerimizi kontrol altında tutmak en müşkül iştir !!!


 ***** ) Bu toplum maalesef düşeni,içi yananı ağzına sakız yapar; çiğnedikçe keyif alır! !!! Onun için bestelenmiştir ya " Aldırma Gönül " şarkısı.. O halde; rol yapın,içiniz kan ağlasa da yüzünüz gülsün  !!!!
( Yaşam Heybemde Birikenler - 15--- başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 18.03.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.