1 Yaşam Heybemden Karışık --7--
((vurgun bakışlar
işlenip durur
gergefine nakışlar !! ))



**  " Bir bahar akşamı rastladım size.. Telaşla neden başınızı eğdiniz öne ? ".... Utanmıştır !!! Yakalandı ya !!!
**  Baksam anlıyor,konuşmayız o yüzden !
**  katılırcasına ağlamak ,gönlümün mezraasında ; senin omuzların da !
**  Artık o kadar uzaklardasın ve gelmeyeceksin biliyorum !! Ama nasıl hala yanı başımda , içimdesin ki !!! 
**  kalkıp hiç gitmedim ; gecelerime geldiğinde !!!! Yarı uykulu dinledim; buğulu,titrek sesinde özlemleri.. Sonunda uykumu getirdi ninnilerin !! Özür dilerim !!
**  Bir adım atsan var ya; görürsün dünyanın en büyük sprintini !
**  Yıllardır ringdeyim !!! Yediğim yumruklardan grogi durumdayım. Hadi şöyle okkalı bir aparkat !!! Ve senin yumruğundan nakavt !!!!
** Kalbimi öfke ve nefretle doldurduğundan beri; aritmi bozukluğum düzeldi !!




**** Baktığını görürsen anlam ifade eder !!!
**** Öyle biri yoktur aslında !!! Ama hep var,gelecek sanırsınız nedense !!

**** İştigal ettiğiniz mesleğiniz dışındaki konular da; fikir beyanlarınız da ,başkalarının da söz hakkı olduğunu unutmayınız !!! 
**** Her alanda muhteşem ve hızlı tekamüller içerisinde olan insanlık alemi; bunu eskilerin filozoflarının metafor,ironi,aforizma ve felsefik yaklaşımlarında gösterememektedir ki ? Düşünce,fikir ve yorumlar yeniliğe kapalımıdır ? 





***** Çocuk ağlıyordu durakta.. Nedenini sordum. " Ayısını evde unutmuş,alalım diye ağlıyor" dedi annesi. " Ağlama yavrum ..bak ben varım" der demez annesi " Hadi yavrum oyna amca ile " demez mi !!
***** Şu saçlar üzerine ne güfteler,besteler var !!! İmreniyorum doğrusu ve kıskanıyorum !!! Desenize; bana kimse saçlarımı anlatmayacak !
***** Şarkı paylaşarak ; haberleşmek moda şimdiler de !!! Başka yerde kendi;ama birden hit oluyor " Sanma Unuttum Seni !!." şarkısı.. Şifreli mesaj ve teselli..Yesinler seni!! 
( Yaşam Heybemden Karışık --7-- başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 29.04.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.