Serbest Kürsü / Mektup

Eklenme Tarihi : 19.01.2010
Okunma Sayısı : 1579
Yorum Sayısı : 0





















Tarih:12 Aralık 2008 Cuma 18:06:47
RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:merhaba.


Hayırlı akşamlar hocam.dilerim benim yazılarım ve sizinle olan yazışmalarım, diğer kardeşlerime de yol gösterir,örnek olur.
Dilerim mutluluğu yakalarlar,Allah a yaklaşırlar,günahlarından tövbe edip huzura ererler.

Aklımda hocam.Yaşadığım, gördüğüm, işittiğim herşey en ince ayrıntısına kadar aklımda.Herşey beynimin içinde ,yüreğimde kazılı halde.Unutmak istemiyorum asla.Unutursam kendimi ve kim olduğumu nereden, gelip nerede durduğumu ve nereye gideceğimi unuturum.Onun içindir ki unutmak istemiyorum.Ama, sadece kendime anlatıyorum geçmişi,yalnızken hatırlamaya çalışıp Rabbim ile başbaşa iken konuşuyorum.
Şu gün şurada, şunu yapmıştım.Otel,araba,ev,kaldırım.... Genç,yaşlı,fakir,zengin,temiz,pis...
Hasta,sağlıklı,iyi,kötü... herşey hocam,herşey en ince ayrıntısına kadar zihnimde.
Düşünüyorum,hatırlıyorum,utanıyorum,midem bulanıyor.
Unutmuyorum çünkü unutursam utanmam,tövbe etmem,midem bulanmaz.Halbuki ben hatırlayıp gözyaşları içinde kalmak; Rabbime yalvarmak istiyorum.Ben hatırlayıp şu anda sahip olduğum mutluluğa sıkı sıkı sarılmak istiyorum.Eşim gibi gördüğüm gence sarılmak istiyorum,şükretmek istiyorum.

Ben hatırlayıp battığım o bataktan nasıl çıktığımı anımsamak ve Allah ın bana lütfettiği bu ikinci hayatta en güzel şekilde yaşamak istiyorum.

Esra’nın yazdığı mektubu gözyaşlarıyla okudum. Onun için dua ettim.Mutluluğu huzuru bulsun, günahından parça parça değil, bir anda, kararlı bir şekilde dönsün ve herşeyi arkada bırakıp tövbe etsin diye.

Allah onun yolunu açsın,ruhunu ibadetle doyursun,hayırlı insanlarla karşılaştırıp,güzel sohbetlere ulaştırsın.Ve hayırlı bir kişi ile yaşamını birleştirip,bir erkeğin helali olarak yatağına girmenin gururunu yaşasın dilerim.

Hocam verdiğiniz dua ve tespihleri toparlayarak yeniden göndermeniz çok iyi oldu.Aynı şekilde ibadetimi yapacağım.

Yazılarımı yeniden toparlayıp göndereceğim size.

Allah a emanet olun.
Dualarınıza şimdi her zamankinden daha çok ihtiyacım var hocam.Neden derseniz bulduğum mutluluğu kaybetmeyim ve geri dönmeyim karanlığa diye.Geri dönmemek için çok dua ediyorum, hocam.Dilerim Rabbim bizi birbirimize yazmıştır o gençle.
Ona çok ihtiyacım var hocam.
( Hükümsüz Fahişe Safiye22 Ona Çok İhtiyacım Var Hocam başlıklı yazı HaciAli Bayram tarafından 19.01.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.