1 Yakışmadı!
Bir insana neden ilgi gösterilir,
İnsanlığa hizmet alanında bir adım öndedir diye,
İlim ve bilim adına insanlığa hizmet edenlere,
İbret alınabilecek verimli kayda değer bir hayat geçirenlere,
Başarılı siyaset adamlarına,
Toplumun akil adamlarına,
Ve benzeri şahsiyetlere,ilgi gösterilir,çünkü bunlar hayırla yad edilecek kimselerdir.

Benim yakışmadı diyeceğim adam KATİL ,aklı dengesi yerinde olmayan,cani grubunda uluslar arası kabahat işleyen ,M. Ali Ağcadır Türkiye adına bir değer olan Abdi İPEKÇİ’yi öldürmüş,Hıristiyan aleminin manevi lideri durumunda olan Papayı yaralayarak milyonlarca insanların gönlünü hüzne boğmuş,bu kadar suçlu olan bir kimsenin adamdan saymak, peşine düşmek ,onu ön plana çıkarmak basına yakışmaz aynı zamanda bir kusurdur.Bu tür kimseleri ne adına ön plana çıkarıyorlar anlamakta zorlanıyorum,basın,basın mensubu dediğin bu kadar ucuz mu olmalıydı,memlekette başka sorun mu kalmadı,yoksa gençliği yanlışa yola itmeye hayalperestliğe,karanlık işlere heveslendirme çalışmaları mı var işin içinde,bari ergenekonun da meth etsinler (!) hiç olmazsa asıl amaçları anlaşılsın,ama çok çok ayıp,kendimize gelelim.

İsmini tekrar kaleme almak istemiyorum,hele bakalım ne yalan dolanlar ileri sürecek meczup,bu kadar geveze olan bir insanı adamdan sayarsanız gençleri suça teşvik edersiniz,Bu abartı ve ilginin “barış grubu” adı altında ülkeye giriş yapanları karşılamaktan ne farkı var acaba?Belki onlar katil de değillerdi.Yani bir iş yaparken evvel ve ahirini düşünmek lazım,yapılan bir haberin yansımasını iyi idrak etmek gerek,neticede büyük küçük milyonlarca insan haberinizi izliyor,kendine göre bir yorum yapıyor ,anlam çıkarıyor.

Çeyrek asırdır laf lafı açınca, “ülke olarak zor bir süreçte geçiyoruz” deniliyordu,galiba bu sefer gerçekten “ ZOR BİR SÜREÇ” ten geçiyoruz çünkü meclis ve hükümetimize zaman zaman aba altında sopa gösterenlerle,Parlamentomuza yeri geldiğinde yan bakanlarla karşı karşıya gelmiş durumdayız. Herkesin bütün gücüyle bu karanlık ekibe karşı yek vücut olup, meseleye eğilmesi lazım, maalesef bunların yüzünden Ordumuzun da değeri düşüyor, halk askerlikten soğuyor.

Atalarımız, düşmanı tarif ederken; dış kaynaklı, mal, can ve namusumuza göz dikenler olarak bize tanıtmışlardı, bu karanlık kimselerin yeddi oyunları varsa yedisi de halkımız üzerindedir; ne demişler “ayının yeddi adet hikayesi var yedisi de armut üzerinedir” onun gibi bir şey işte…..

İşte bu sıkıntılı süreçte halkı gaflete düşürecek istikametini bozacak herhangi bir tavır sergilemek doğru değildir,istikametimizi bozmayalım e mi?

Selam dua ve sevgilerimle.
( Yakışmadı! başlıklı yazı Eyüphan KAYA tarafından 24.01.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.