Bütün günahlarımı yüklendim sırtıma     Aldırmadım tarifsiz utancıma                  Geldim rahmet dolu kapına                   Allahım ne olur bağışla.                                       Bilirim ki rahmetin sonsuzdur                 Aciz, muhtaç Kulundur                               Bizleri de rahmetinle bulundur               Allahım ne olur bağışla          

 Bu dünya bir perdelik oyundur                Amellerimiz sana olan sunumdur        Senin vereceğin karar, notumdur      Allahım ne olur bağışla.       
                      
     Senin merhametin bana umuttur
      Şeytanı, nefsi  bana unuttur
     Gitmek istediğim senin yolundur
     Allahım sen beni bağışla.

 Başarılı olamadım sınav dünyasında       Kandırıldım, uydum şeytana                    Aysel kulun tövbe ediyor günahlarına  Allahım ne olur bağışla.
                      Aysel ÖLMEZ EROĞLU
( Tövbe başlıklı yazı gözyaşlarım tarafından 25.06.2018 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.