Serbest Kürsü / Mektup

Eklenme Tarihi : 12.02.2010
Okunma Sayısı : 1884
Yorum Sayısı : 3


Sevgili Esra,
Ve sen beni yanıltmadın..Aşağıdaki mesajını gönderdin….Şimdi bu mesaja nasıl bir cevap yazılabilir koyu koyu düşüncelere dalmış durumdayım..Sanırım bugün cevaplayamam.İstihareye yatmam gerekecek.

Sağ ve sağlıklı kal.



Nasılsınız hocam, iyisinizdir inşallah... Ben nasılım bilmiyorum, iyi miyim kötü mü, umutsuz mu, umut dolu mu... Siteden şiirleriyle tanıdığım bir arkadaşla mesajlaştık hocam ve size de gösterdiğim mesajları yazdı bana. Gerçek hayatta da ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Ve burada da hocam... O Esra’nın ben olduğunun anlaşılmasını istemiyorum aslında... Hocam ne yapacağımmm.... Huzursuzum hocam, bir sizle diniyor huzursuzluğum...
…………………


Sevgili Esra;
Bu sefer imla hatalarını düzeltmek gelmedi içimden..Sanırım biraz kırıldım.Sitede zaten takma adınla kayıtlı değil misin.Sitede kullanıcı adımızı bilmekle, bizi bilmiş mi oluyorlar.Hem bilseler bile ne varmış,yazdıklarımızda.Kulun kınamasından korkan,Allah’ın azabından daha çok korkmalı,değil mi..Ben bile senin kim olduğunu bilmiyorum.Sen de beni bilmiyorsun..Sanal alem böyle bir şey..Suç işlemiyoruz.Sen başlattın,yardım istedin.Ben de çabalıyorum..Yayınlanmasına da birlikte karar verdik.

Belki,bir Allah’ın kuluna yol gösterir,ibret olur diyerek yola çıkmadık mı.

Oldu, oluyor bile…Yeni tanıştığımız,aynı senin konumunda olanlar,başka türden olanlar var.Herkes huzursuz,çıkar yol arıyor..Tövbenin nasıl yapılacağından bile habersiz olanlara ulaşıyoruz.Bencileyin,öz babalarının ulaşıp rahat konuşamadıkları konuları konuşarak,genel babalık yaptığımı sanıyorum.En büyük dileğim de kendi kızlarımın da bu mektupları okumasıdır.Okuyun desem kesin okumazlar.
İnat olsun diye okumazlar.Tesadüfen okumalarını sağlamaya çalışıyorum.Henüz başaramadım.

İstemediğin bölümü yayınlamadım.Aslında onda da yayınlamayı durduracak bir şey yok ama,madem sen öyle istedin..yayınlamadım..

Başaracaksın..Telaşlandığına bakma..Eğer o gençten vazgeçmek zor gelecekse,evlen.Hemen annene babana haber ver,evlen.Nikahlı eşin yap.Huzuru yakala.Yok,söylediğin gibi incindiysen,istemiyorsan,arkasından ağlama.

Allah yardımcımız olsun..


*********************************

Teşekkürler

Belki bir cana daha değer diye sevindim...Gerçekten yardıma ihtiyacı olan o kadar çok gencimiz var ki..Bu gün için bu kızımız tam bir Allah Muhammet aşığıdır..Halbuki başlarda intiharı düşünen,kendinden ve hayattan nefret eden,zinanın yıkıp tükettiği bir kişiliğe sahipti..Nereden çekip aldığımızı mektuplarını baştan sona okuyanlar görebilir.Safiye gibi,daha başkaları gibi.Keşke vaktiniz nispetinde okuyup okutabilseniz.Bu mektuplar sayesinde bizimle irtibat kuran ve normale dönen onlarca kızımız kadınımız var..Birkaç tanesinin mektuplarını daha yayınlamak nasip olur inşaallah..Durum gerçekten içler acısı..fıtrata aykırı davranan insanlarımızı kaybediyoruz..

Avrupa yakın zamanda çökecek,aile hayatı kalmammış,genç nüfus fuhuş ve uyuşturucu batağında diyerek gizli gizli sevinirken aynı hastalıklar bize bulaştı ve verem kadar hızlı yayılıyor...

Milyonlarca gencimiz evlenme çağında ama evlenmiyor, ihtiyaçlarını gayri meşru yollardan gidermeye çalışırken çürüyorlar.

Yazımızı içerik bakımından şeçtiğimnize inanıyor saygılar sunuyorum..
Katkınız için milletim adına şükranlarımı sunuyorum.
( Esraya Mektuplar15 İstemediğin Bölümü Yayınlamadım başlıklı yazı HaciAli Bayram tarafından 12.02.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu