1 Hal İ Pürmelalimiz
Hal İ Pürmelalimiz

Yazılar Hali Pür Melalimiz


Yazılar Hali Pür Melalimiz

HAL İ PÜRMELALİMİZ

Tarih dizileri sardı ortalığı. Hepsinde yanlış tarih bilgisi hakim. Tarihi sırf reyting uğruna magazinleştiren diziler bunlar. Hele bir tanesi baştan başa bühtan, baştan başa iftira. Batı kafasıyla hazırlanmış, biraz müstreşrik bakışı, biraz popülizm ortaya atalarına hakaret içeren bir tarih dizisi çıkıyor. Bir tanesi ise bu dizilerle alay ederken tarihi bu denli gülünçleştirmekte ,bayağılaştırmakta, pespayeleştirmekte ki Türk milleti adına tam bir yüz karası, tam bir fecaat manzarası.

Bir millet tarihine kendine bu kadar ihanet içinde olabilir mi? Bir millet kendini bu kadar küçük düşürebilir mi? İnanılmaz, inanılamaz. İdraklerin ötesinde bir şey.

Yıllar yılı yalan tarihle uyutulan nesiller şimdi de bu müfteri film ve dizi endüstrisinin saldırısında. Bu ülkede Başbakandan başka vicdan, Osmanlı torunlarından başka tarihi mukaddes bilen bir vicdan yok mu?

Bu ülkenin en büyük yanılgısı bu. Bütün gerçekleri ters yüz edilmiş bir millet bu. 200 yıldır millet düşmanı, tarih düşmanı, Sebateist emellerin uşağı yöneticiler, kendini onlara satmış, entelektüeller elinde perişan edilmiş bir millet daha gösterilebilir mi?

Oryantalizmin sistemli bir şekilde, içten içe işgal ettiği, sonra parçalanmaya terk ettiği, en son da adım adım bütün benliğini yalanlarla işgal ettiği bir milletin çocuklarıyız biz.

Önce adları bile Genç Türk olarak çevrilebilecek yabancı Jön Türkler eliyle edebiyatından koparılan millet, sonra batının tüm ahlaksızlığını ülkeye taşımaya memur sanatçılar marifetiyle yozlaştırıldı.

Aşkı Memnu’larla zina, hem de en yakın akraba içerisinde masum bir aşk olarak takdim edildi, sonra azınlık artistlerle tiyatro ve sinema eliyle çığırından çıkarıldı.

Dahası idare sahsında tavsiye edilen yeniliklerle kılık kıyafet devrimleri milleti kimlik ve kişiliğinden kopardı. Ne doğulu İslam ne batılı Hristiyan olmayan bir toplum doğdu.
Bir de buna eğitim yoluyla dinsizleştirme politikası eklenince iş çığırından çıktı. Toplumda yasaklanan din düşüncesi yerini sosyalist, liberalist, pozitivist, pragmatist ve ateist düşüncelere bıraktı.İşte hali pürmelalimiz. Şimdi ayyaş kumarbaz egoist sadist bir toplumla karşı karşıyayız.

Dahası önce meşrutiyet, sonra cumhuriyetle altüst edilen idare sistemimiz sonra çok partili sistemle millet iradesine geçer gibi olduysa bile her on yılda bir yapılan ihtilallerle müstağriplerin çelmesiyle batı boyunduruğuna geri sokulmuş perişan edilmiştir.

Önce askere sokulan siyasetle kaybedilen Balkan savaşları, ardından batılıların oyuna gelerek 1. Dünya savaşına sokulan koca imparatorluk yedi cephede savaştırılmış, böylece parçalanarak küçük bir coğrafyaya hapsedildi. İslam milleti küçük devletçiklere bölündü, hainler eliyle batılı kölelere hizmet etmeye amade kılındı.

Ahmet Kemal
Kayıt Tarihi : 15.4.2013


HAL İ PÜRMELALİMİZ
Tarih dizileri sardı ortalığı. Hepsinde yanlış tarih bilgisi hakim. Tarihi sırf reyting uğruna magazinleştiren diziler bunlar. Hele bir tanesi baştan başa bühtan baştan başa iftira. B atı kafasıyla hazırlanmış biraz müstreşrik bakışı biraz popülizm ortaya atalarına hakaret içeren bir tarih dizisi çıkıyor. Bir tanesi ise bu dizlerle alayım derken tarihi bu denli gülünçleştirmekte bayağılaştırmakta pespayeleştirmekte ki Türk milleti adına tam bir yüz karası tam bir fecaat manzarası.
Bir millet tarihine kendine bu kadar ihanet içinde olabilir mi? Bir millet kendini bu kadar küçük düşürebilir mi? İnanılmaz, inanılamaz. İdraklerin ötesinde bir şey.
Yıllar yılı yalan tarihle uyutulan nesiller şimdi de bu müfteri film ve dizi endüstrisinin saldırısında. Bu ülkede başbakandan başka vicdan Osmanlı torunlarından başka tarihi mukaddes bilen bir vicdan yok mu?
Bu ülkenin en büyük yanılgısı bu. Bütün gerçekleri ters yüz edilmiş bir millet bu.200 yıldır millet düşmanı tarih düşmanı Sebateist emellerin uşağı yöneticiler, kendini onlara satmış entelektüeller elinde perişan edilmiş bir millet daha gösterilebilir mi?
Oryantalizmin sistemli bir şekilde içten içe işgal ettiği sonra parçalanmaya terk ettiği en son da adım adım bütün benliğini yalanlarla işgal ettiği bir milletin çocuklarıyız biz.
Önce adları bile Genç Türk olarak çevrilebilecek yabancı Jön Türkler eliyle edebiyatından koparılan millet, sonra batının tüm ahlaksızlığını ülkeye taşımaya memur sanatçılar marifetiyle yozlaştırıldı.
Aşkı Memnu’larla zina hem de en yakın akraba içerisinde masum bir aşk olarak takdim edildi sonra
Azınlık artistlerle tiyatro ve sinema eliyle çığırından çıkarıldı.
Dahası idare sahsında tavsiye edilen yeniliklerle kılık kıyafet devrimleri milleti kimlik ve kişiliğinden kopardı. Ne doğulu İslam ne batılı Hristiyan olmayan bir toplum doğdu.
Bir de buna eğitim yoluyla dinsizleştirme politikası eklenince iş çığırından çıktı. Toplumda yasaklanan din düşüncesi yerini sosyalist, liberalist, pozitivist, pragmatist ve ateist düşüncelere bıraktı.
İşte hali pürmelalimizi. Şimdi ayyaş kumarbaz egoist sadist bir toplumla karşı karşıyayız.
Dahası önce meşrutiyet sonra cumhuriyetle altüst edilen idare sistemimiz sonra çok partili sistemle millet iradesine geçer gibi olduysa bile her on yılda bir yapılan ihtilallerle müstağriplerin çelmesiyle batı boyunduruğuna geri sokulmuş perişan edilmiştir.
Önce askere sokulan siyasetle kaybedilen balkan savaşları ardından batılıların oyuna gelerek 1. Dünya savaşına sokulan koca,imparatorluk yedi cephede savaştırılmış böylece parçalanarak küçük bir coğrafyaya hapsedildi. İslam milleti küçük devletçiklere bölündü hainler eliyle batılı kölelere hizmet etmeye amade kılındı.

Ahmet Kemal

( Hal İ Pürmelalimiz başlıklı yazı EDİP GÜL tarafından 24.06.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.