Yeni Romanın Planı Tıkır Tıkır İşliyor


A A Denemeleri YENİ ROMA’NIN PLANI TIKIR TIKIR İŞLİYOR


YENİ ROMA’NIN PLANI TIKIR TIKIR İŞLİYOR

1

Yeni Roma’yı eski yazılarımızda belirlemiştik. ABD’yi bu Yeni Batı, Roma’nın Batısı, AB’yi doğusu olarak tesmiye etmiş, Rusya’yı ise Bu Doğu Roma’nın Batısı, Çin’i de doğusu olarak göstermiştik.
Bu tespitten sonra dünün Roma’sından farklı olarak bugünün Roma’sını Siyonizm’in Dünya devleti emrinde olarak değerlendirmiş, dünyanın Siyonizm emrinde, bu Yeni Roma eliyle bir kaosa sürüklendiğini aktarmıştık.

Şimdi biz bu Yeni Roma’nın planlarının tıkır tıkır işlediğine işaret edeceğiz. Bu Yeni Roma şimdi Ortadoğu’da büyük operasyonlar yapıyor dün yaptığı gibi. Yıllar önce Osmanlıyı devirme planları yapmış ve bunu başarıyla uygulamıştı.

Abdülhamit’ten Yahudi yerleşim yeri alamayan Siyonist mihraklar onu derviş vahdeti isimli bir zavallının başını çektiği bir çapulcu çetesi marifetiyle şeriat isteriz naraları ve medrese öğrencilerinin Sarayburnu’ndan atıldığı şayiasıyla, bu karışıklığı bahane eden Satanistlerin merkezi olan Selanik’ten hareket eden hareket ordusuyla devirmiş, yerine gelen İttihat-Terakki hükümetinden hem Filistin’de yerleşme hakkı almış, bu zavallılar eliyle koca Osmanlı Devleti maceradan maceraya sürüklemiş, Önce Balkan savaşı hezimetiyle Balkanlar elden çıkmış, sonra Dünya savaşına sokularak, koca imparatorluğunu parçalayarak tarih sahnesinden tasfiye etmiştir.

Bu yeni Roma geçen yüzyıl aralarında anlaşarak İslam dünyasını bölüşmüş, sömürge alanı olarak emirlerindeki kukla yönetimlere bırakmış, zaman zaman bu yönetimlere müdahale etmeyi elden bırakmamıştır. Osmanlı’nın tasfiyesinden sonra Afrika ve Asya’da sömürge alanları edinmiştir. Bu alanları korumak için her türlü entrikayı denemişler, bu entrikalar öyle iç içe, öyle girift olmuştur ve olmakta devam etmektedir ki dünya bu entrikalarla tam bir cehenneme dönmektedir.

Önce 11 Eylül hadisesiyle kurgulanmış, bu bahane arkasına sığınılarak Afganistan işgal edilmiştir. Yıllar önce Rusya tarafından işgal edilmiş, bu bulunan bu ülke Rus işgaline direnmiştir. Daha sonra bu işgal ortamında oluşan El-Kaide örgütü bahane edilmiş, Afganistan’da yıllar süren bir kıyım hareketi başlatılmıştır. Daha sonra Irak’ta Saddam kullanılamaz hale gelince ABD tarafından devrilmiş, ''sıra Suriye’ye geldi'' denilerek yeni bir plan işletilmeye başlanmıştır.

 Saddam sonrası Irak tam bir fitne yuvası haline getirilmiştir. Önce Irak işgalinden kurtarılma bahanesiyle Kuveyt işgal edilmiş, buradaki petrol gelirlerine el koyulmuştur. Daha sonra Irak işgal edilerek buradaki petrol gelirleri ele geçirilmiştir.

Savaş tazminatı olarak ele geçirilen petrol gelirleri tazminat süresi bitince yeni bir bahaneyle ele geçirilmeye başlanmıştır bu gün. Işid adlı örgüt kurularak desteklenmiş, bu örgüt ilk olarak Musul’a saldırtılmış, sonra petrol bölgesinin kontrolü bahanesiyle hava harekâtına başlanmıştır. Açıkça ifade edilerek gerçek niyetini ortaya koymuştur Yeni Roma. Önceliğimiz petrol bölgeleridir. Evet, işte asıl amaç ortaya çıkmıştır. Takke düşmüş kel görünmüştür.

Ahmet Kemal
( Yeni Romanın Planı Tıkır Tıkır İşliyor başlıklı yazı EDİP GÜL tarafından 10/18/2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu