Şairin Günlüğü  22.01.13

Z Arkadya Günlükleri 22.01.13

22.01.13

İkinci günlüğümü yayınladım. Önce antoloji.com' da, sonra bengisusanat'ta. Kâmil’in bana yaptığı siteyi arıyorum, yok. Google tanımıyor. Eski sitemi buldum.www.bengisusanat.tr.tg. Yıllar önce yapmıştım. Bir kaç şiir, bir resim, bir yazı koymuştum. Şimdi de günlüğümü ve ilave birkaç şiir yayınladım.


Şifreyi unutmuşum. Meğerse o benim ilk şifremmiş. Bana ait blog da varmış. Fazla geliştirmemişim. Kaybettiği çocuğunu bulan anne gibi oldum.


Seminere gidiyoruz. Eski okuluma. Akıllı tahtayı öğreniyoruz. Video resim kesme, biçme. Ses ve yazı, müzik ekleme. Ne zor işlermiş yahu. Ah gençlik… Erken gelmişiz dünyaya. Öğrencilerimiz bizden kat kat iyi biliyor.


Yarın notları tamamlamam gerek. Çıktı almam lazım. İki öğrenci yok. Biri raporlu. Peşlerine düştüm. Yarın onları bulmam gerek. Sorumluluğu öğretmene yüklüyor sistem. Yine onarın arkasını biz toplayacağız anlaşılan. Bu ne kadar doğru bilmem.


Yıllar önce bir veliyle karşılaştım. "Dersimize çalışmıştık öğretmenim" demişti. "Niye zayıf aldık anlayamadım." Ben;" siz benim öğrencimiz değilsiniz ki" dedim.


Sendika toplantısındayız. Esiyor gürlüyor il başkanı. Artarda espriler patlatıyor…


Ali Fazıl mesaj atıyor rasgele;" look" diye başlıyor mesaj. Gerisi karışık. Hiçbir dilde değil. Belki de Sanskritçe. Ben annesinin yalancısıyım.


Adnan’ı aradım. Cevap yok. Her defasında meşgul. Sürekli birisiyle görüşüyor adam.


Kardeşimin kayın pederi ölmüş. Cenazesine gittik. Abim gelip aldı yeni arabasıyla.


Havalar çok güzel. Sanki bahar havası…

Ahmet Kemal
Kayıt Tarihi : 25.1.2013
( Şairin Günlüğü 22.01.13 başlıklı yazı EDİP GÜL tarafından 12/24/2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.