Yeryüzünün gelmiş geçmiş en eli kanlı, en terörist, en acımasız, en Siyonist ve en işgalci devleti İsrail’dir. İsrail böyle olduğunu ve bu sıfatları hak ettiğini her fırsatta ortaya koymaktan çekinmiyor.

1950’li yıllarda Orta Doğunun başına bela oldu ve gerçekleştirmiş olduğu işgaller ve estirmiş olduğu terörle elde etmiş olduğu Filistin toprakları üzerinde Siyonist İsrail Devleti’ni kurdu.
O gündür bu gündür orta doğu’da yaşayan Müslümanlara dirlik ve düzen vermedi. O bölge insanının Siyonist Devlet İsrail yüzünden çekmediği çile, yaşamadığı acı,görmediği zulüm ve dökmediği kan ve gözyaşı kalmadı.

Siyonist Devlet İsrail’in bölgeye yerleşmesinde ve bölge insanına bunca zulüm ve işkenceyi yaşatmasında bir tek amacı var: Bölge insanını yıldırıp topraklarını tamamı ile işgal etmek ve kendilerine tahrif edilmiş kutsal kitaplarında vaat edilen topraklar (Arz-ı Mev’ud) üzerinde dünya hakimiyetini ellerine geçirebilecekleri ve bütün dünyayı kendilerine kul ve köle edebilecekleri Siyonist bir Yahudi devleti kurmaktır.

Bu emellerini gerçekleştirmek için ellerindeki bütün imkanları kullanmaktan ve yakıp,yıkıp, yok etmekten,parçalayıp, dağıtıp öldürmekten asla çekinmemektedir.Siyonist Devlet İsrail bütün bunları yaparken elbetteki yalnızda değildir.Arkasında başta Amerika olmak üzere dünyanın bütün batıl ve Yahudi güçleri bulunmakta, İsrail ve İsrail’in bu çirkin emelini gerçekleştirmek için hiçbir fedakarlıktan çekinmemektedirler.

İsrail arkasına almış olduğu şer güçlerin desteği ve ortaya koymuş olduğu acımasız politikaları sayesinde bütün bölge ülkelerinin ve bölge insanının gözünü korkutup kendisinden çekinmelerini temin etmiştir.

İsrail zamanla Batıl güçlerin ve Dünya üzerindeki şer odaklarının kendisine vermiş oldukları maddi ve manevi yardım ve destek sayesinde başta askeri alan olmak üzere ekonomik alanda, tarımsal çalışmalarında, silahlanmada ve tıp alanında kendisini bir hayli geliştirmiş ve bölgede yaşayan milyonlarca Müslümanın çekindiği bir ülke haline gelmiştir.

Siyonist Devlet İsrail bölgeyi işgal edip yerleştiği günden beri bölge halkı olan Filistin’lilere kan kusturmakta ve yapmadığı eziyeti bırakmamaktadır. Filistin halkı ve idarecileri Siyonist Devlet İsrail yüzünden rahat ve huzur yüzü görmedi, göremedi ve böyle giderse de göremeyecek…

Filistin halkının ellerinde kendilerini savunacakları bir askeri malzemelerinin, silah ve cephanelerinin,eğitilmiş askeri birliklerinin,silah sanayilerinin ve kendilerine yetecek kadar bir ekonomik gelirlerinin olmayışı Siyonist Devlet İsrail için bulunmaz bir fırsat ve en büyük koz’dur.

Filistinlilerin bu durumlarından faydalanan Siyonist Devlet İsrail aklına estiği zaman uydurduğu bir kılıf sayesinde Filistin halkına saldırmakta onlara akla hayale gelmeyecek işkenceler çektirip acılar yaşatmaktadır.Bu bizim ve bütün dünya insanlarının hiçte yabancı olmadığı sıradan bir durum haline geldi.Her gün haberlerde mutlaka bir Filistin ve İsrail haberi duyuyor orada İsrail tarafından şehit edilen Filistinli kardeşlerimizin parçalanmış cesetlerini görüyor kahrediyor, beddua ediyor sonrada unutup gidiyoruz.
Ama Siyonist Devlet İsrail, Filistin halkına oradaki çocuklara ve kadınlara yapacağı işkenceleri,rahat ve huzurlarını bozacağı,evlerini yıkıp topraklarını işlemez hale getirdiği insanları asla unutmamaktadır.

Yapmış olduğu zulüm ve işkencelerin dozunu ve öldürdüğü Filistinlilerin sayısını biraz daha artırmakta olan Siyonist Devlet İsrail son günlerde işi iyice azıttı ve Gazze deki hastalar ilaç, çocuklara mama, annelere ihtiyaç malzemeleri, babalara da umut götüren insani yardım gemilerini işgal ederek vahşi, şerefsiz ve terörist ruhunu bir kez daha ortaya koymuştur

Müslüman Filistinlilerin en büyük umutlarından biri olan ve en büyük darbeyi yedikleri İslam ülkesi de hiç şüphesiz ki Mısır olmuştur.Mısır, Filistinlilerin en büyük umudu idi.Çünkü İsrail haricinde bir tek sınır bağlantıları Mısır ile vardı. Sıkıntı olduğu zamanlarda o kapıdan içeri girip selamete kavuşacaklardı.Fakat olmadı.Kendilerine en büyük ihaneti Müslüman bildiğimiz ve Müslüman geçinen Mısır Devleti yaptı.
Başta Amerika olmak üzere birkaç tanesi hariç hiçbir dünya ülkesi İsrail’e “Yeter artık,nedir bu insanların çektiği,bu zulüm ve işgale bir son ver!!!” diyemediler.
Gazze’de kadınlar,çocuklar,hastalar,gençler,doktorlar,siviller kısacası kim varsa hepsi toplu bir katliama maruz kalmışken kimseden ses getirecek bir tepki gelmiyor.

İslam ülkelerinde ve dünyanın diğer yörelerinde insanlar sokaklarda İsrail karşıtı eylem ve gösteri yaparken dünya liderlerinden özelliklede Araplardan bir ses çıkmaması anlaşılır gibi değil. En büyük ihanet budur aslına, nesline, dildaş’ına, dindaş’ına ve din kardeşine…

Daha birkaç yıl evvel adalet,huzur,mutluluk ve istikrar getireceğim diye Irak’a giren orayı işgal edip kan gölüne çeviren, liderlerini bir bayram sabahı bütün İslam dünyasına meydan okuyup gözdağı verircesine idam eden Amerika’nın neden sesi çıkmıyor bilinmez.Aslında sesi çıktı Amerikanın ve dedi ki;İsrail savunma amaçlı saldırı yapıyor!!!!!!

Rusya’nın,Çin’in,Hindistan’ın,Japonya’nın,Almanya’nın,Fransa’nın,İtalya’nın ve de özellikle Suudi Arabistan’ın,hiç sesi çıkmadı.Adeta Filistin’in soykırıma tabi tutulmasında kendilerine siyasi ve ekonomik bir çıkar temin etme çabasına girdiler.

Bu arada Müslüman Filistin’e en büyük desteği yine Türkiye Cumhuriyeti ve onun idarecileri verdi.Başbakan Recep Tayip ERDOĞAN’IN ve hükümetin onurlu ve kararlı girişim ve gayretleri tüm dünya Müslümanları tarafından takdir toplamış ve de ses getirmiştir.Keşke İslam kardeşi olduğunu beyan eden diğer İslam ülkeleri de biraz seslerini yükseltebilseler ,keşke onlarda İsrail’e ve onun yandaşlarına ve sırdaşlarına karşı ellerindeki madenleri,petrolleri,doğalgazları,denizleri,körfezleri biraz koz olarak ortaya koyabilselerdi.keşke biraz gözdağı verebilselerdi bugün Filistin’de ki canlar ölmeyecek,çocuklar okullarına gidecekler,anneler ağlamayacak,eşler dul kalmayacak,hastaneler,yollar ve köprüler bombalanmayacak,Gazze belki de daha iyi bir durumda olabilecekti. Ama ne çare ki bizler kendimizi ortaya koyamadık ve Filistin’in bu hale gelmesine sadece seyirciler ve duacılar olarak tepki verebildik…

Gün gelir kurtulur Filistin,Gazze,batı şeria ve gün gelir oralardaki insanlarda huzura ve mutluluğa kavuşur,onlarında devletleri,bayrakları,özgürlükleri ve itibarları olur. Ama o zaman yeryüzündeki insanlar ve de özellikle biz Müslümanlar olarak Filistinli şehit evlatlarının yüzlerine nasıl bakacağız…
ALLAH ORTADOĞUYU KAN GÖLÜNE ÇEVİREN,BİNLERCE İNSANI KATLEDEN,YAKAN,YIKAN VE YOK ETMEYE ÇALIŞAN İSRAİL DEVLETİNİ,AYRICA YAPILAN KAMUOYU YOKLAMALARINDA İSRAİLİN BU KATLİAMINA % 93 ORANINDA DESTEK VEREN İSRAİL VATANDAŞLARINA (BELKİ YANLIŞ OLACAK AMA İÇİMDEN BAŞKA BİRŞEY GEÇMİYOR O İNSANLAR İÇİN)İÇİNDEN ÇIKAMAYACAKLARI BİR BELA ,BİR MUSİBET,-BİR HASTALIK VE BİR İÇ SAVAŞ VERSİN DE KENDİ DERTLERİYLE UĞRAŞMAKTAN FİLİSTİNLİLERE SALDIRMAYA FIRSAT BULAMASINLAR….AMİN YA MUİİN…


( Kahrolasın İsrailyaktın Gazzeyi başlıklı yazı S.ULUPINARLI tarafından 31.05.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.