Serbest Kürsü / Mektup

Eklenme Tarihi : 12.04.2011
Okunma Sayısı : 2008
Yorum Sayısı : 0
 

Hükümsüz Fahişe Safiye-51 / Elveda Hocam
 

 

 

süveyda.(m) ( 4/6/2009 )

---------------------------------------------

Hocam size olan borcumu nasıl öderim bilemiyorum. Mektuplarımızı asmışsınız yine okudum. Bir arkadaşımda bana ikiyüzlü demiş. Olsun desin. Kırılmadım kızmadım da. Biraz üzüldüm işte. Kim bilebilir kim anlayabilir ki beni. Aklım, ruhum, bedenim, gözlerim, kulaklarım, ellerim şahit yıllara ve yazdığım onca yazı bu şahitlerin ifadeleri değil mi? öyle tabii. Ne diyelim Allah iyiliğini versin arkadaşımızın. Rabbim onu ve bütün insanları korusun.

Yazılarımı sildim. Üyeliğimi iptal etmek istiyorum. Neden derseniz; daha öncede bahsetmiştim ya sevdiğim ile ilgili durumu. Bu makineyi kullanıyorum diye bana kızdı, hatta çok kızdı. O da haklı kendince birşey diyemiyorum. Uzaklarda ve bana her ne kadar güvense de aklının bir kenarında bazı sorular var biliyorum. O sorular yanıma geldiği vakit, benimle olduğu vakit cevap bulacak ve rahatlayacak. Ama şu anda onu üzecek kıracak birşey yapmak istemiyorum. Yalanda söyleyemem asla.

İşte böyle muhterem hocam. Belki bir kaç ay sonra geri dönerim. Sizinle yeniden sohbetlerimize devam ederiz yazmaya ama daha güzel daha umutlu şeyler yazmaya başlarım.

Beni merak etmişsiniz nasıl sevindim anlatamam bir yandan da üzüldüm sizi telaşlandırdım diye. İşte deli kız düğününü yaptı ve perde kapandı. Benim için yaptıklarınız beni dinlemeniz yol göstermeniz... Nasıl mutlu oldum sizinle tanıştığıma anlatamam. Mesaj gönderemem artık size ama yazılarınızı okuyacağım mutlaka.

Dualarınızdan manevi kızınızı eksik etmeyin. Esra, Hamdiye ve diğerleri onlara çokça selam. Yollarından ayrılmazlar dilerim. Ben ise çizmiş olduğum bu yeni yolumda ve huzurla, kutsal kitabın ışığında ilerleyecek ve mutlu bir aile hayatı kurup yaşamıma devam edeceğim. bu arada sınavım çok iyi geçti hocam.

Allah sizden razı olsun. Hakkınızı helal edin. Allah a emanet olun ve kendinize çok iyi bakın.

Allahaısmarladık hocam.

 

 

 

 

 

 

 

Tarih:06 Nisan 2009 Pazartesi 17:08:38

RE: Allahaısmarladık hocam

 

Güle güle kızım...Allah yardımcın olsun..Dünya ahiret mutlu etsin..

Yeniden siteye girdiğinde, girersen tabii, beni durumundan haberdar etmeni isterim. Mesela düğününü anlatırsın...

Acil bir durum olduğunda;

 

[email protected] - elektronik posta adresim.

 

Üzerinde bir hakkım varsa helal olsun. Sen de bana hakkını helal et. Oğlumuza, gerek duyduğunda, benden bahsetmen icap ederse mutluluk dileklerimi ve selamlarımı söylersin. Allah’a emanet olasın.

 

Ve safiye 44. mektuba yazılan bir yoruma gücendi ve yazının altına yazdığı aşağıdaki yorumu yaparak aramızdan ayrıldı…

 

YORUM’U;

 

Neden benim için ikiyüzlü dediniz anlayamadım. Ben iki yüzlülük yapmadım. Kaldı ki neden yapayım.

Ben erkek düşmanı değilim. Ah bilemezsiniz ki. Kimin ne yaşadığını neler görüp geçirdiğini bilemezsiniz.

Yazılarımın tamamını okusaydınız belki anlardınız.

Yalnız kaldım, kimsesiz, parasız, evsiz. İnandım, tecavüz. Sonra kiralık bir beden ve o bedenin altında ezilen bir küçük kadın. Günah, zina, batak, çıkmaz. Sonra bir delilik hikâyesi. Akıl hastanesi deneyimi.

Yaralarımı sardım sarmaya çalıştım hekimlerle ilaçlarla. Sonra birden biri çıkıp geldi. Seviyorum evlenelim dedi.

Ben günahkâr onun bunun olmuş bir beden. Nasıl olacaktı bu. Nasıl güvenecektim ona. O da bir erkekti ve beni kandırıp bedenime bedenimle birlikte ruhuma ipotek koyabilirdi.

Zaman geçti ve inandım ona. Bende sevdim. Çünkü bu genç yaşımda ve hayatımın son dokuz yılında ne bir anne ne bir baba ne bir kardeş ne bir akraba ne bir erkek... Kimseyi sevmemiş güvenmemiştim. Ama o beni sardı. Sarıp sarmaladı. Tuttu elimden götürdü başka dünyalara. Hiç yaşamadığım hiç tatmadığım başka şeyler yaşattı. Sahiplenilmek, sevilmek, önemsenmek, tek bir adama ait olmak... Ve daha çokları.

 

Ben erkek düşmanı değilim. Yazılarımda bununla ilgili hiçbir şey yok zaten. Ben kendi yaşamıma, düşerken tutmayanlara, tutmayıp vurup kaçanlara, hayallerimi yıkanlara bedenimi kiralayanlara isyan ettim. Şimdi ben ikiyüzlü müyüm?

 

Allah hiç kimseye yaşatmasın, yaşamının ucundan kıyısından bile geçirtmesin benim bunca zaman yaşadığım tek bir anın benzerini bile.

 

Şimdi bütün yazılarımı sildim, üyeliğimi iptal etmek için. Bunun çok önemli ve çok özel bir nedeni var. Yazmayı paylaşmayı isterdim burada ama şu anda mümkün değil bu.

 

süveyda.(m) tarafından 4/6/2009 3:41:45 PM zamanında düzenlenmiştir.

 

Eğer dönerse

Yeniden buluşmak üzere sevgili okur…

Desteğinizden mutlu olduk.

Umarım bir nebze katkımız olmuştur.

 

 

Hacı Ali bayram

Alanya / 009

 
 
 
 

 
( Hükümsüz Fahişe Safiye-51 / Elveda Hocam başlıklı yazı HaciAli Bayram tarafından 12.04.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.