Serbest Kürsü / Mektup

Eklenme Tarihi : 18.05.2011
Okunma Sayısı : 2070
Yorum Sayısı : 0
 
 
 
=-------------------..------------------------=

VUSLAT ( 10/30/2009 )

---------------------------------------------

 

 

Seğirmeler dediniz az önce yayınladığınız makalenizde.

Aklıma geldi.

 

Gece uyumadan bir saat önce sol bacağımın arkasında bir damar oynadı, zikrimi yapıyordum derken sağ ayakta, derken, sol kalçamda, derken iki omzumun üzerinde,ardarda hafif şiddette iki saniye kadar seğirmeler yaşadım bu gece... O kadar ayrı ayrı yerlerde ve çoktular ki sayamadım vesselam. Hangi birisine bakacağımı şaşırdım ihtilaç ilminde. Keşke bu ihtilaçla ilgili bölümleri daha düzenli bir şekilde bir araya getirip yayınlayabilsek...

 

Bu arada benim size bir sürprizim var, yazılarınızı size ait bir site hazırladım orada yayınlayacağım, sitenin adresi şu:

 

 

http://haciali.blogspot.com/

 

 

Bir tıklayıp bakabilir misiniz :) Henüz çok yeni. Ama çok güzel olacak inşaallah. Daha çok insan okusun diye hazırladım... Daha sistemli ve düzenli yayınlamalar olacak böylece...

 

Muhterem Vuslat Hanım;

 

Allah'a yakınlaştıkça kişide ihtilaç ilmi gelişmeye başlar... Hemen her damarı seyrir. Her birinin bir olacak şen'e işaret ettiğini biliyoruz. Bazılarını halk tecrübe etmiş.''Sol gözüm seyridimi hiç iyiye gelmez.'',’’sağ avucum seyiridi bana bir yerden para gelecek'', '’sol avucum seyriyor yine masraf var ''gibi söylemleri duymuş olmalısınız. Bunlar hiçte yabana atılacak sözler değildir.

Geçmiş zamanlardan bazı velilerin kitaplarında bu konuda tecrübeler kayda geçirilmiş. Bize ulaşanlar arasından tecrübe ederek doğruluğuna inandıklarımızı,''Yitik bilgiler''adı ile sadeleştirerek yayınladık... Oradan takip edebilirsiniz.

 

Yaptığınız bloğu nasıl tanıtmayı düşünüyorsunuz...Benim de bir blok sayfam var...Şiirarabul.com.Günlük 8–10 kişi ancak uğruyor...Yine de teşekkür ederim.Madem faydalı buldunuz.Siz bilirsiniz.Allah ecrini versin.

 

Okumanı tavsiye ettiğim esmalar ''el kuddüsün el tahirün''şeklindedir. Bu hem sizi hem çevrenizi hem de inşaallah tüm müminleri kutsar. Geçmiş ve gelecek günahlarımızı bağışlatır... Kendim bu esmalarla başlamıştım. Hocam ilk bu ikili esmayı vermişti. Çok faydasını gördüm... Bu esmayı okuyarak nur görmeye başlayan çok kişi oldu. Esra ve Hamdiye hanımlar buna şahittirler. Allah kabul etsin.

Namazlardan sonra sağ el sağ diz üzerinde tespihle okunduğu gibi, yolda yürürken, otobüste giderken de okunabilir. Bazı esmalar yürürken okunmaz ama bunu okuyabilirsin... Ne kadar çok okunursa o derecede sevaptır. Tecellisini çabuklaştırır.

 

Bu esmadan da ileri derecede istifade ettiğini görecek, hayattan nasıl zevk alındığını anlata anlata bitiremeyeceksin. Namazlarını kılmak, zevk denizinde yüzmeye dönüşecek, hayatta en mutlu olduğum mekân seccadem, diyeceksin.

Selam es selame.

 

 

 

Azizim hayırlı sabahlar olsun;

 

Uyandım bir rüya gördüm. Daha doğrusu uykumu bölüp bölüp iki ayrı rüya gördüm diyebilirim. Ya da hepsi karma karışık idi...

 

Rüyamda, sevdiğimin 1,5 ay önce ayrıldığı evdeyim. Onun eski evi. Yalnız yaşadı bir süre. O evde. Hiç kimse yok, tamamen taşınmış. İşte rüyamda O eve gittim. Sevdiğime haber vermeden birkaç gün Konya da o evde kaldım. Kendimi eve kapatıp kimseye açmadım kapıyı, evin sahibi her kimse haberi bile olmadı o evde kaldığımdan. Eve geldi bir ara etrafı kolaçan etmeye... Ama bulamadı beni. Sonra yine o evdeyim, bir bebek var, oğlan. ama öyle de güzel bir bebek ki.Ne bana benziyor ne de sevdiğime.Bembeyaz tenli, gözleri yeşile çalan...dünya tatlısı bir şey.Ne sevdiğime ne de bana benzediği için bebeğe bakıp bakıp , ama diyorum bize benzemiyor bu bebeği ben kimden yaptım ki.Sevdiğimin  evinde bebeğe bakıyorum.Bir ara çok ağlamaya başlıyor , altı kirlenmiş yanımda size bahsettiğim evli arkadaşım hani eşinden boşanma aşamasında olan, zikir tavsiye ettiğim arkadaşım var, su ısıtıver de bebeğin altını temizleyelim, diyorum kendisine.zira bebeğin sırtı, uzun süre altını temizlememekten pişik olmuş, kıpkırmızı idi... Bu arada, işin tuhaf yanı , bu kız arkadaşımla cinsi ilişkiye giriyoruz,güya ben erkekmişim, o da bayanmış.tenasül organını elletiyor bana falan.

 

Sürekli sevdiğimin olduğu mekânlardayım iki üç gündür rüyalarımda ama bir türlü gördüğüm rüyaları anımsamıyordum. Bu gece böyle bir rüya gördüm, uyandım, namaza fazla kalmamış ben de erken yatmıştım, bir iki saat sonra namaz. Kalkayım dedim. Kalkmışken de rüyamı size anlatayım dedim. Zaten uykumun bir yerinde rüya gördüğümün farkındayım, hacı âli hocama anlatmam lazım bunları diyordum... Hayrolsun inşaallah...

 

Hocam, azizim, ellerinizden öper, dualarınızı beklerim...

Rabbim dostluğunuzdan, öğretmenliğinizden razı olsun...

Selam en selame.

 

NOT: Azizim. Bebek hep gülüyordu, heep gülüyordu, altı kirleninceye kadar hiç ağlamadı çok sakin bir bebekti. Bir de o kaldığım evde çok fazla bir eşya yoktu, lüzumlu olan birkaç şey vardı. Yatak yorgan falan, bir de su bidonu. Bir iki gün önce bana mesaj yollamıştı telefonuma, o evi 1,5 ay önce boşalttım artık evim yok, annemlerleyim diye yazmıştı bana. Bu mesajdan etkilenmiş olabilir miyim diye düşündüm... Bir de rüyamda sevdiğimi görmüyorum. Ama etrafımda hissediyorum. Eksik anlatmış olmayayım diye tekrar yazayım dedim. Tekrar hayrolsun inş...

 

 

 

 

=-------------------..------------------------=

hacı ali ( 10/30/2009 )

---------------------------------------------

Selam;

Rüyada doğum yapmak sıkıntılarından kurtulmak anlamına gelir... Erkek çocuk daha da iyidir. Bekâr birisi için evlenmeye de gelebilir. Ama rüyadaki diğer unsurlarla birlikte düşünüldüğünde okuduğun ayetin tecelli ettiğini, daha sade ve mutlu bir hayat süreceğini, iyiye güzele yönelik yepyeni bir hayat yaşayacağını, değişikliklerin başkaları tarafından fark edilecek kadar yenilikler içereceğini, o beyaz yılanın da senden uzaklaştığını, kadından bir gizli düşmanın(vardı)a galip geleceğini, hâsılı güzel bir geleceği müjdelediğini anlıyoruz.

Şimdi yeni bir zikire geçmeni tavsiye ediyorum. Dilersen ne okuman gerektiğini bildirebilirim. Şu anda burada ezanlar okunuyor. Öyle bir makam ki insanın tüylerini diken diken ediyor. Rabbim rüyanızı size ve çevrenize hayırlı kılsın. Annenize de müjde sayılır. Yakında kızının mürüvvetini görmesi umulur.

Selam es selame

( Vuslat Hanım'a Mektuplar /4- Bir Tıklayıp Bakabilir Misiniz :) başlıklı yazı HaciAli Bayram tarafından 18.05.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.