1 Artık Yeter
Bu gün, kendimle biraz sohbet edeyim dedim. Konu bulamadım konuşacak. Aslında konuşulacak çok şey var ama vakit yok!...Ba ba ba yalana bak ! Biz Türklerin kırılmaz komplike yalanlarındandır ..."Tam seni arayacaktım sen aradın !" bu da onlardan biri...Neyse sadete gelelim...Çalışmak için bilgisayarımı açtım...Daha yarım saat var mesaiye biraz gazete okuyayım dedim...Açmaz olaydım...halâ kendime gelmiş değilim...Elim ayağım titriyor...YİRMİ ALTI civanmert şehit,yirmi ikisi yaralı...Bir tugayı sekiz koldan çembere alıyorlar... Gece saat 01.00 de başlıyor çatışma.Sabaha kadar karşılıklı çatışma, ağır silahlarla bombalama ve tarama eylemi yapılıyor. Sonra,sonrası ortada ve ellerini kollarını, sallaya sallaya kaçıyorlar.Yazıklar olsun !!!

Pekiii , devletin istihbaratı nerde? Gece görüşlü kobralar,heronlar nerde? Sorular,sorular cevabı saklı sorular...Olan, gencecik gariban çocuklarımıza ve onların ailelerine oluyor...Şöyle kendimce bir analiz yaptım. Şehit olan çocukları ve ailelerini inceledim. Bundan önce şehit olanlarda da sonuç aynı...Hepsi pırıl pırıl ,daha yirmisinde gençler.Bunu biliyoruz diyeceksiniz! Ama en önemlisi ise...En belirgin ortak noktaları şu...Bunlar gariban ve Allah’tan gayri kimsesi olmayan gençler ve aileleri...Bir tane zengin ve bürokrat çoçuğu var mı ? veya v.s. ne demek istediğim anlaşıldı. Ya hu ! bu basılan küçük bir karakol değil tugay ya tugay...anlamakta zorluk çekiyorum!...Bu konuyla ilgili otuz yılla ilgili,yazacak o kadar şeyyy var ki; ama ama....ARTIK YETERRRR!!!

Kendimle olan sohbetimin de, yaşanılan bu kahpelikler olduğu müddetçe hayatımın da tadı yok...Yok arkadaş yok!... Ne olacaksa olsun artık!..Öleceksek bir kere ölelim!...Her gün ölünmez arkadaş..."Tavuk gibi kırk gün yaşayacağımıza, horoz gibi bir gün yaşayalım." Haydi ayağa kalkalım! ...Sivil toplum örgütleri susmayın,ey benim asil milletim yeter uyuduk, uyanalım!!!...ARTIK YETERRR !!!


( Artık Yeter başlıklı yazı Arzeni tarafından 19.10.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.