Yaz bitti bitiyor derken, ramazana şunun şurasında ne kaldı hani benim tatilim nerde diye eteklerim tutuşurken aniden karar verdik kendimizi ödüllendirmeye..
Topladık bavulu düşdük yola. Nereye mi ? tabi ki cennetin diğer tarifi olan Altınoluk’a.

Aslında her hafta sonunda denizdeyiz fakat amaç başka ; insan faklı şehirler başka keyiflerde tatmak istiyor. Tam da doğru adrese düşmüşüz meğer. Zeytin diyarına.

Efendim Balıkesir Altınoluk’a gidiyorsunuz ve pırıl pırıl denizin , tertemiz kumsalın nasıl bir şey olduğunun farkına varıyorsunuz. Üstelik her bütçeye göre kalacak yer ve midenizi şenlendirecek mekan buluyorsunuz mutlaka.

Bizim tercihimiz kocaman bacası olan bir mekandı . Adı zaten baca ile başlıyor tam adını siz bulursunuz nasıl olsa. Çok şirin ve samimi bu mekanda güleryüzlü personeli bizi rahat ettirmek için ellerinden geleni yaptılar. Ayrıca lokantasında tecrübeli aşçıların hazırlamış olduğu yemekleri festival havasında göz zevkimiz okşanarak karnımızı doyurma imkanı bulduk. ( üç-beş gün yemek yapmakdan kurtulmak bir kadın için çok özel bir duygudur. )

Akşamüstü sevgilinizle birlikte iskeleden güneşin batışını seyretmek hiç bir yerde bu kadar muhteşem olmasa gerek. Gecenin serinliği kaz dağlarından teninize yavaşça yansırken, ciğerleriniz bu olağanüstü oksijen için size minnetttar kalıyor.

Yeşil ile mavinin tüm mükemmelliğiyle buluşduğu noktada, sahilde uzun uzun yürüyüşler, billur misali denizde yüzebilmenin tadı eşsizdi.
Ayrıca saygılı halkı , güleryüzlü esnafı ve en önemlisi çevresini temiz tutan tatilciler her şey ama herşey çok güzeldi. Altın cennetin tadı damağımda kaldı. Kendi gözünüzle görmenizi önemle tavsiye ediyorum.

Teşekkürler Altınoluk beldesi yönetimi temiz bir diyar için.
Teşekkürler bizi sonsuz memnuniyetle ağırlayan “baca…” personeli.
Seneye tekrar görüşmek üzere Zeytin Diyarının cennet köşesi Altınoluk.

Nazlı TOLUN
( Altın Cennet başlıklı yazı NazlıKaragöz tarafından 15.08.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu