Aşık mektubu görülmüşdür ((())) damga

Birtanem sen bu satırları okurken ben çok yakınlarında olacağım. Bu cümle bittiğinde büyük ihtimalle beni düşünmeye başladın bile. Yine bizi hayal etmeye başladın eminim. Muhtemelen gözlerimi düşlüyorsundur. Şimdi yüzünde o güzel gülümsemen oluştu değil mi. Ah nasıl da görmek isterdim.

Kusura bakma sevgilim; geceleri sen uyurken yanına izinsiz gelip, rüyalarına habersiz giriyor alnına öpücükler koyuyorsam. Odanda ruhum dolananıyor, baş ucunda güller döküyorsam, kendimi meleğin sanıp huzurlu olmana dair dualar ediyorsam kusura bakma.
Hatırlarsan rüyalar da buluşmayı kendin istemiştin alışkanlık işte vazgeçilmiyor geceleri sevgiliden. Misafirliğim uzun sürüyor olabilir. Elde değil doyulmuyor seyrine sen uyurken.

Üzgünüm; sabahları yüzünde gülümsemelere sebep olduysam. İşe giderken güzel duygulara yol açtıysam pardon canım valla bilerek oldu.

Kabahatimin farkındayım; ne yaparsın işte ben de böyleyim sevgi dolu. Verdiğim geçici rahatsızlık için özür dilerim. Bir daha yaparsam daha fazla sev beni.

Çok mu özledin birtanem; hemen elini kalbinin üstüne koy. Ben ordayım senin yüreğinin içinde...

Ne zaman özlendiğini hissedersen ve yanında olmamı istersen elinle kalbini yokla yeter hep yanıbaşında olacağım…. Uzaklara gitmeye hiç niyetim yok bilmelisin. Eğer bunu okuduğunda sabah ise sana nurdan selamlar ve uğurlar yolluyorum sevgilim.

Benim elim şu an yüreğimin üstünde...

Kalbim seni seviyorum.

Nazlı TOLUN


( Kalbime Mektup başlıklı yazı NazlıKaragöz tarafından 26.08.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.