BAYRAM’IN GELDİĞİ GÜNLER

 

Mübarek 3 aylara girdik, Recep’i Şaban’ı ve ardından 11’ın sevdalısı Ramazan’ı uğurladık. Ramazanın gidişiyle burkulan kalbimizin neşelenmesine vesile mübarek Ramazan bayramının içinde bulunuyoruz. Şu an bunu okuyan güzel insan, Bayramını en samimi bir dilekle kutlayan bu kardeşinin naçizane yazısını okuduğun için minnettarım. Haklarınızı helal ediniz.

 

Bayramın şüphesiz aklımıza ilk getirdiği kelime ‘Birlik’… Bu kelimenin estiği bir atmosfere özellikle şu günlerde o kadar çok ihtiyacımız var ki… Her sene şeker gibi gelen bayram, bu sene Hızır gibi geldi. Bu bayramı kendimize değil başkalarına bayram yapalım… Afrika karnı tok çocuğa, Suriye, Mısır ve nice ülkeler barışa, Mianmar ve Doğu Türkistan insanlığa açken daha az yemeliyiz önümüze konan çeşitli ikramlardan. Daha az gülmeliyiz belki, sırf o kardeşlerimiz buna hasret diye. Ve dua etmeliyiz, yalvara yakara seslenmeliyiz Rabbimize.

 

Bu kısa yazımı okumaya zahmet eden tüm Kardeşlerimin Bayramını kutlar, ‘Şeker’ gibi bir bayram dilerim. Tüm günler bayram olsun tüm insanlığa inşallah. Buna o kadar çok ihtiyacımız var ki… Dualarım tüm insanlıkla inşallah…

 

MEHMET GÜNESEN

twitter/instagram

@mgunesen123

( Bayram’ın Geldiği Günler başlıklı yazı Günesen tarafından 9.08.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu