Üzerimden attım seni bu gece, boş masamın eriyen parafininde…

 

   Bütün suçlarını, hatalarını, ayrılığını, gidişini… Ne varsa sana dair iliklerime kadar işledim.  Acıyla sıvanan izmarit ziftli duvarda, kan revan içinde kalmış bir cinayetin izlerini taşıyorum. Otuz sekiz kalibre bir kalem sayfalarıma dayanıyor. Tetiği çektiğim anda harflerin tümü sana isabet ediyor. Susamıyorum. Bu gece susuyor dilim, kalemim gizlenmiş imla hatalarını içip içip kusuyor. Üzerine yasak konulmuş kemirgen bir tür hayvanın tüylerinden düşüyorsun. Ruhum zehirlenmeye yakın bir panzehir üretiyor uykularıma. Gözlerimden düşüyorsun, kalemimden, dilimden düşüyorsun. En güzeli de film kopuyor Bu gece sen üşüyorsun ve ölüyorsun donarak içimde, kimse bilmeden.

 

   Otuz sekiz kalibre de tüketiyorum seni, dokuz milimetre harf genişliğinde bir ayrılık açıyorum gidişinin şakağına. Ölüyorsun. Gözyaşlarım tütün kokuyor gecenin siyahında. Buz kesmiş parmaklarımın arasından düşüyorsun. Otuz sekiz kalibre bir kalemin, 9mm harfleriyle vuruyorum seni. Ne kadar ucuz sevmişsin ellerimin nikotin kokusunu, Dilimin küfürlerinden kocaman bir ölü doğuyor artık. Ölünün arkasından konuşmak günahtır derler; senin günahın dilimden çıkan küfürlerin üzerine kefen olsun!

   Bulmacanın dört harfli bir cinayet ucusun sen. İpin boğazına geçmişken, ruhunda 9 mm harf genişliğinde büyük çaplı hasarlar açılıyor, tüm küfürler sana dair… Acılarım mutlulukla kabili kıyas değil! Yolumdan döndürdüğün uykularım savaşı halinde. Galibi ben. Mağlubiyetini kutluyorum. Benim harflerim kan reglinde. Sen kahpe rengindesin! Şimdi hangi yüreğin morgunda, hangi şehrin odasındasın. Şimdi sen sargıların kuşandığı harf yaralarındasın. Bunca ömrü boşa çürütmüşüm bedeninin yanında. Oysa, sen başka bedenlere kapaklandığından beridir benim katilliğim.

  İki parmak arasına hapsolmuşsun. Tetiğin çekilmiş, defterin dürülmüş

  Aşk çöplüğünden bulunmuş bir maktulsün artık sayfalarımda.

  Faili ben…

  İtirafımdır!

  Otuz sekiz kalibre kalemimden çıkan dokuz milimetre harflerle,  gidişinin tam şakağından vurdum seni

  Son kelime saygı atışı var, otuz sekiz kalibremde.

  Hükümsüzsün!

( Otuz Sekiz Kalibre başlıklı yazı bymancar tarafından 8/9/2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.