şair oluyorum sabahın köründe, terimin damladığı meme uçlarından, göbeğinin çukuruna. bazı kızıl, bazı karanlık bir ayaz vuruyor, sonra bembeyaz teninin kalıtımsallık taşıyan yanlarına. 
bugün yine akşam olmuştu. saat bilmem kaçtan kaçı taciz ediyordu, saate bakış atışlarımda. an geliyordu sigara yanığı parmaklarım, an geliyor duman duman sana bakışlarım.
sonra bir irkiliştir çoğalıyor, kaçıncı veledimizin kaçıncı şanslısı olma çabasına. vur dibine şiirin diyor parmak uçlarım.
dokundan sonra dokun mesela bana. boynumdan sarksın mesela saçların.
sonra mı?
cehennem diye bir yer var de tenimize, cennet gibi yanasımız olsun, mezarımız altım da üstüm de.
saat iltica etmiş bakışlarıma ve sınır dışı ediliyor her saniye seni yeniden sevişlerim. 
şimdi kanasın bilmem nerelerimizin sevişi. 
sarıl iki kuple dizeme, ben dizlerine düşmüşken delice. ayak bileklerinde dudak izim olsun, mesela daha ileriye gittiğimizde anımız gibi bir zevkle.

erkan ulusoy
18:05
21.08.2013
( Sonra Mı başlıklı yazı e.u tarafından 21.08.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.