GÖNÜL KAPINDA BEKLEŞENLER



GÖNÜL KAPINDA BEKLEŞENLER


Kıskanmalısın sahip olduklarından dolayı kendini..Sen umutların vahası..Bir serapsın ardına düşülen. Kolay olmamalı sana ulaşmak,erişmek.. Sen taht sürersin nice yüreklerde, bilmezsin !!Sen mutluluk,sevinç ve ışık dolu meleksin nice yürekleri dölleyen sevdana..

Ay renkli anlamlarla alemler yüklü gözlerin..Kuğu gibi çıplak boynunda emsalsiz bir koku yüzerken,gülmeye hükümlü yanakların. İnci dudaklarında bale yapar gülücükler, oynarlar çehrende.. Bir meleğin kokusu yayılır can bahçelerinden tenine…Ve sen tanrısal bir güçle tekrar çiçek açtıransın kurak,susamış gönüllere..

Keşke olabilseydi bir sevgi mahkemesi ve yargılanabilseydi duygular. Ne davalar açılırdı senin için dosya dosya..Ve savcı isterdi idamını..Gerekçesi de öldürmek olurdu çoğunu sevdandan.Ve hiç haberin yokken..Ne yapalım sende öyle savunursun kendini..

Onlar; kala kalacaklar ışıksız bir kavşakta..Ne geç diyen var ne de dur..Çoğu sen yokken de inan seninledir..Ve açsan da açmasan da bekleşecekler gönül kapında 

( Gönül Kapında Bekleşenler başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 30.09.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.