AKVARYUMLARDA Kİ BALIK SOLUNGAÇLARINDA YAŞAMAK!!

Oturup diz dize, şöyle gönüllerce.. Ne kadar varsa ,bakışmışlıklar ve yaşanmışlıklar;
aşk tan dertsiz tasasız tutuşmuşluklar,sevişmişlikler göz göze; el ele.. O kadar azdır ki yapılsa hesabı,kitabı ve vurulsa denklemlere !!!

Ne denilse boş, yazgılar baştan kaplamıştır alınları... Çoğunda çaresiz kahırlar doldurur yaşamın baharlarını...

Karanlığı bir kurşun gibi iner gecelerin.. Ve seranad larda  çaresiz gönüllerde çoktandır dostumuz hüzün !!!

Bir hüzün, bir hüzündür ki tonlarca; çöreklenir oturur yüreklere !! Hele birde günlerdir atmış ayak ayak üstüne, bakar hali yok mu keyfine.. Öyle bir yük ki sormayın gitsin... Çoğumuza dost oldun be hüzün !!! Kapanılır ayaklarına anlamazsın inadına inat .. Yalvarılır ,kovulursun gitmezsin; misafiri oldun iyiden iyiye zavallı gönüllerin...

Durma artık ne olur, ayak ayak üstüne.. Kalk gez be, dolaş biraz.. Terk et !! Yükün yeter !!! Git be git !!! misafir ol başka yerlere !! Gücü kalmadı  artık biçare gönüllerin ..

Ağlamak istenir çoğu gecelerde doyasıya nedense .. Hüznün fırçası ellerindedir gecelerin !! Ve çaresizlikler dökülür tuvallere !! Geceden gebe kalmış şafağın sancıları duyulur.. O güzel mahzun gözler yumulmalı ve uyunmalı.. Ama birileri ağlamak ister doyumuna ,ölesiye !!!

Hüzünler dans ederken gözbebeklerinde..Ağlamak istenir ölesiye..Ağlamak ağlamak getirir deseler de !!! Yaşamak akvaryumlardaki balık ağızların da !!!

( Akvaryumlardaki Balık Solungaçlarında Yaşamak başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 2.10.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.