Bir mesaj geldi birkaç gün önce cep telefonuma .. Pek şahsi mesaj gelmez bana.. Operatörden geldiği belliydi.. Hani şu ikide bir vakitli vakitsiz yolladıkları pazarlamaya matuf kampanya mesajlarındandır diye düşünerek açtım.. Mesaj metni aynen şöyle idi : 
“Numaranız görünmeden sms gönderebileceğiniz GİZLİ SMS başladı.Göndereceğin numarayı yaz boşluk bırak mesajını yaz 4688’ e gönder.Mesajın gizli olarak gitsin. 1 TL “ Gönderen 4688 Operatör: VODAFONE TR !!!!
Şuna bakın ya !!! Ne müthiş bir yeni hizmet müjdesi !!! Hay sizin hizmet anlayışınıza…….. !!! 
Ülkemizde ticaret serbesttir tabiki.. Hizmetlerde sınırsız alternatiflerin arzı da takdire şayandır. Müşteri memnuniyeti asıldır. Ancak; her şeyde olduğu gibi; ticaretinde,muhtelif hizmetlerinde raptuzapt altına alındığı yasalar mevcuttur. Her şey bir yana bırakılsa da asl olan asla ahlak kurallarından vazgeçmemektir. Bu vecibeye uymak insanlık gereğidir.
Ülkemizde bildiğim kadarıyla hizmet veren üç ana operatörde;31 rakamının önüne o malum diyez işaretlerini koydurarak gizli aramalara olanak sağlamış; çoğu kişinin bu kanalla aramalarda sinir sistemlerinin bozulmasına; heyacan,panik,korku yanı sıra ; hakaretlere maruz kalmasına sebep olmuşlardır. Aşağılık kompleksli,korkak,aciz bir çok budalanın sapıklıklarının,tacizlerinin tatmin aracı olmuşlardır. Yüz yüze delikanlıca konuşamıyanlar;hedefine aldıklarını mütemadiyen fütursuzca rahatsız etme cüretini göstermektedirler.
Şimdi de ; kim olduğu bilinmeyenlerin kaoslarına ;sapıklıklarına,adiliklerine msj başına bir lira ücret kazancı ile milyarlar vurmak için yataklık yaparak ; rahatsızlık imkanı yaratıyorlar !!!Yuh olsun !!!
Sapığın,adinin,haddini bilmeyen,acz içindeki insan müsveddelerine gizli numaradan arayarak yarattıkları onca sinir bozucu hakarete hamiz,sapık eylemlerini artık yeni ve yazılı bir saha açılıyor. Bunun mucidi ve imkan yaratacısı Vodafone trilyonları kasasına indirirken; ahlaki hizmet çöküşüne biraz daha imkan sağladığını ve o türlere bayram yaptırdığını anlamaktan bi haber olamaz..!!!
Şimdi sapıklıklar yazılı söylemlere dökülecek. Bir gece yarısı size,bana gelebilecek bir hakaret dolu mesaj,bir kimliksiz tehdit psikolojimizde ne kadar tahribat yaratacak,ne kadar uykusuz kalacaksınız,kalacağız bir düşünün.. Bu gidişle bir yandan gizli no ,diğer taraftan kimliksiz mesajlarla konu komşudan,eş dosttan bile şüphelecek,evhamlarla yaşamaya mahkum olacağız.
Bu konuda; yapılabilecek olanları iştigalleri hukuk alanı olanlar daha iyi yorumluyacaklardır. Bize düşen ve dileğim yazımın sayfalarınızda paylaşılarak daha çok insanların duyarlılığını temin edilmesidir.
Yazılı veya şifai güzel iletişimler umuduyla ..

( Gizli Mesaj !!! başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 10/8/2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.