Düşünün..Gülün.. Hangisi önceliğiniz olursa .. Ama gülümseyin !!!

** ADINI FERİHA KOYDULAR !!".. Ulan bu senaristler yok mu .. Ada da koymaya başladılar.. 
**Bahar’dı adı.. Son’u koydular başına.. Oldu SONBAHAR !!
**" FEL FECİR OKUYOR GÖZLERİ !!!".. Ne okuyacak ki.. Fecr-i Ati Grubu şairlerinden çok okuyor arkadaş 
** "KÖMÜR GİBİ GÖZLERİ..".. Kömürcümüsün ya.. Yoksa üşüdünmü ?
**" KURAN ÇARPSIN Kİ !!! ".. Bir ikna aracı,yemin türü... Hadi ordan be Kuran kimi çarpmış ki ?? (
**"KAZ GELECEK YERDEN TAVUK ESİRGENMEZ!!"... Ulan şu umut yok mu ? Bu yüzden tavuklar karaborsada.. Kazlar sürü halinde hala dolaşıyorlar
**"VERMEDEN ALAMASIN !!" dediler hep..Verdikçe verdik..Ulan bir şey de kalmadı..Kandırıkçılar ne olcak.. Soydular bizi !! (
**"BAŞA GEÇEN ÇEKİLİR!!".. Atsan atamazsın,satsan satamazsın !! Zaten ederi yok ki satasın yani.
**Bir arkadaş soruyor " Hayalleri Gerçekleştirme Merkezi ne zaman kuruluyor" diye.. Çok oldu o merkez açılalı da; hiç kayıt yok !! Bu gidişle kapanacaktır !! 
**Baba Adı : "ZAMAN" ; Ana Adı :" ZAMANE".... Çocuk : " ZAMANE ÇOCUĞU"
Hadi bakalım .. Hayırlı olsun vatana,millete !
**Ben o kadar sahtekarım ki ; hayallerimde bile imkansız hayallerdeyim..
**Acilde çalışan kız, kendine geldiğin de " Ne işim var benim burada " diyerek şaşkın şaşkın etrafına baktı; acilde çalıştığını unutup.. Oysa travma geçirmişti .

**Bir gazete haber başlığı : " DÜNYA NEFESİNİ TUTTU..3’ÜNCÜ VELİHAT YOLDA.. NAKLEN DOĞUM !!!"..Ben de ne oldu bana; niye nefes alamıyorum diye merak ediyordum.. Sebebi anlaşıldı..Hadi be velihat efendi; gel bir an öncede dünya rahat nefes alsın !!!

**" DEVLET AKLI !!!".. Moda oldu bu kavram son zamanlarda..Devletin aklı olur mu ya ? Devlet,millet biziz biz !!! Devlet soyut bir kavramdır...O kavramı yaratan bizlerin aklından bahsetsek neyse.. 

**Rüyasındaki sakallıya inanıp eşini hastanelik eden adama mahkeme 5 ay hapis cezası vermiş...Hah !! Şimdi ayılırsın işte !!
**--Rüyasında sakallı birinin "çocuğun senden değil" demesi üzerine; içine kurt düşen adam eşini hastanelik etti.-- 23.7 tarihli Sabah Gazetesi S.no:3--
O sakallı adam rüyasında " Büyük İkramiye sana çıktı " deseydi o aklı evvele ne yapardı ?? Bence Milli Piyango İdaresine baskın düzenlerdi :)
**(""Katli vacip duygular var içimde..."" KAYNAK: Mustafa Kılınç)).. Çok değiişik bir betimleme; etkilendim !!! Ama diyeceğim odur ki : Madem fetva verilmiştir..Mahzuru yoktur o halde..Boğun o zaman o duygularınız her neyse.. Rahatlarsınız 
( Tilki'nin Geyikleri ( 2 ) başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 10/9/2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu