Sevme beni bu dakikalarda...

Son gidişinin üzerinden de, geçti mi bu kadar zaman ki, yine bir başlangıç için kapımdasın ? İhanetin en acı yanını tattırırken , sonunda böyle bir son bahar gecesi , yelkovanla akrep tam on ikinin üzerinde buluşmuşken geleceğini hesaplamadın mı yoksa ?

Oysa benim içimde gizlediğim, sana itiraf ettiğimden daha ötesiydi.Bu gün başka, ertesi gün daha başka bir şeydi.O yüzden tasvir edemedim.En usta şairlerin, en güzel şiirleriyle anlattım günlerce, sabah uyanınca o şiirlere acıyarak baktım. Yine, tam anlatamadım diye kahroldum durdum.

Her zaman aynı şeyleri yaşıyoruz.Önce gidiyorsun ardına bakmadan, yanıma bırakıyorsun hain ruhunu.Sonra kahpe olmuş bedeninle, soluk soluğa kalmış bir halde yanıma geliyorsun tekrar. Yıkıyorum seni, kirlenmiş vücudunu tertemiz ediyorum.Kimi zaman göz yaşlarımla kuruluyorum seni, kimi zaman acınası bir bakışla ıslatıyorum tekrar.

Ben mi ?

Evet seni sevmekten vazgeçemiyorum. Ama sen....
 Sen sevme beni bu  dakikalarda.İçtiğin son biranın kokusu fena sızlattı burnumu. Yalvarırım, öpme beni bu dakikalarda.

Yanıma bıraktığın, namus bekçinle konuşuyorum çünkü.Kimi zaman bir lafımla afallıyor, sus pus oluyor; kimi zamanda üste çıkıyor haksız olduğunu bildiğim halde.Bu nasıl bir insan, nasıl bir hain ? Bakışırken gözlerime ihanet ediyor. Bir başka erkeğin vücut kıvrımlarında buluyorum nazarını.Bir şarkı okuyorum kulağını.Yine bir başkasının sesine dalmış, aheste olmuş yakalıyorum.

Saat geç oldu.

Acaba yanıma mı geldin, emanetini almaya mı ? Yoksa bu saatte, o olmadan çıkamıyor musun işe?

Kapının önüne oturmuş, beni sevdiğini söylüyorsun, duyuyorum.Senin kadar cesur değilim ki, “bende” diyebileyim haykırarak.Bütün herkes, fahişe olmuş bir ruhun bekçiliği içinde olduğumu görüyorken, yine fahişe olmuş bir bedene , nasıl seni seviyorum diyebilirim ki ? Onuru , gururu, vefayı bir kenara atıp sevginin üzerine basarak geçemem o tarafa , atlayamam cehenneme.

Sevme beni bu dakikalarda...

Uyudu uyuyacak, sıçradı sıçrayacak.

Giderken , son bir umut kapıyı çalıp gitme lütfen.

Çalma bu dakikalarda!

                                                          Ebu Ekinci

 REMZİ KURNAZ ABİME, O GÜZEL NEFESİNİ BU ŞİİRİMDE HARCADIĞI VE KIYMET VERDİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

http://www.youtube.com/watch?v=papyjlN9DUA

( Sevme Beni Bu Dakikalarda başlıklı yazı Ebu tarafından 29.10.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.