***Türk Patent Entitüsü " SAMSUN KAZ TİRİDİ"ni patentliyerek tescillemiş.. Gözümüz aydın..Hayırlı olsun !!! Tridine,tridine bandım.. Seni benimsin sandım !! Yakında satış rekoru kırarsa şaşırmayın

***Derler ya " kendine de mi saygın yok.." diye !!! Ondan sonra tut adam da olmayanı iste .." Saygılı ol !!"..Beklersin daha !!
,
***Şuna saygı, buna saygı.. Bir saygı lafıdır gidiyor.. Ya bırak sen onu,bunu,şunu.. Önce kendine saygı..O zaman zaten gelir saygı..!

***Bir zamanlar Manukyan adlı bir patroniçe vergi rekortmi idi...Artık malum sektörde işler mi kesat ;yoksa kaçağamı düştü işler ki ?

***Bir koşturmaca,kovalamaca... Onlarca kalabalıklar..Oysa çoğumuz yalnızlardayız !! Yalnız kalınışlarda; prova işte yalnız ebediyete göçe 

***"Darısı başımıza !!".. İyi güzel de stoklar tükendi.. Rekolte ise en düşük seviyede !! Herkez başının çaresine baksın.. 

***Neyin sayımını yapsak; ne için anketörler tutsak görev süreleri en az sürer ?
Düşündünüz mü hiç 

***İNFAK EDİNİZ !!!! Adam yanlış anlamış.. İNFİLAK eder diye malına elini sürmüyor ya !!! İstif ve stoka devam... Hiç olmazsa nemaları dağıtsa hafifleyec

***Bir gazete haber başlığı : " DÜNYA NEFESİNİ TUTTU..3'ÜNCÜ VELİHAT YOLDA.. NAKLEN DOĞUM !!!"..Ben de ne oldu bana; niye nefes alamıyorum diye merak ediyordum.. Sebebi anlaşıldı..Hadi be velihat efendi; gel bir an öncede dünya rahat nefes alsın !!!

***" DEVLET AKLI !!!".. Moda oldu bu kavram son zamanlarda..Devletin aklı olur mu ya ? Devlet,millet biziz biz !!! Devlet soyut bir kavramdır...O kavramı yaratan bizlerin aklından bahsetsek neyse !!!

***Rüyasındaki sakallıya inanıp eşini hastanelik eden adama mahkeme 5 ay hapis cezası vermiş...Hah !! Şimdi ayılırsın işte !!!

***--Rüyasında sakallı birinin "çocuğun senden değil" demesi üzerine; içine kurt düşen adam eşini hastanelik etti.-- 23.7 tarihli Sabah Gazetesi S.no:3--
O sakallı adam rüyasında " Büyük İkramiye sana çıktı " deseydi o aklı evvele ne yapardı ?? Bence Milli Piyango İdaresine baskı düzenlerdi :)

***(""Katli vacip duygular var içimde..."" KAYNAK: Mustafa Kılınç)).. Çok değiişik bir betimleme; etkilendim !!! Ama diyeceğim odur ki : Madem fetva verilmiştir..Mahzuru yoktur o halde..Boğun o zaman o duygularınız her neyse.. Rahatlarsınız !!!

***" VELED-İ ZİNA !!!"... Zina; günah,haram !! Gittikçe artan..Çöplüklere atılan, camii avlularına bırakılan..İki kişi bunu yapan.. Ama veledin günahı,suçu ne ? Kaldırın bu kellimeyi lügattan !!! Mimlenmesin,damgalanmasın.. Gariban !!!!

***Sevgiler kurutulmuş,bırakılmış tavan aralarına.. Sevginin de kurutulmuşu var demekki... Kışa hazırlık olsa gerek.

***Hayal peşinde koştum yıllarca.. En uzun mesafeli maraton atleti madalyam var benim !! Açılın be !!! 

***Mesleğim "HAYAL TACİRLİĞİ !!!"...Üretim çok, ciro yok...İflastayım hep 

***"KESTANE KEBAP .. ACELE CEVAP !!"..Böyle biterdi bir zamanlar mektupların sonu .. Şimdi böyle bir talep için FACEBOOK ta DÜRTME metodu var !!! İşte samimiyet ve temenni farkı.. Ne kadar ilerledik ya !! 

***"ALTIN YUMURTLAYAN TAVUK !!"... Sahtedir ya...İnandım kurdum o kadar tavuk çiftlikleri.. Bırak altını,yumurta bile görmedim hiç...Kabızlar galiba !!!

***Res'en karar verirken lütfen kerhen vermeyiniz ... (

***"Evim olsun da; iki göz, bodrumda..Razıyım !" He ya !! Sel afetlerini halletsinler önce.. Acele etmeyin bence !!(

***Adamın her an pot kırması ; sanırım pokerde her rest te al sana üç pot daha demesinden kaynaklanıyordur.
                                

( Tilkinin Geyikleri --- 10 - başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 31.10.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu