1 Dudaklarda Isırılmış Hoyrat Bir Nikah
Dünya güzeli ve dolusu kahkaha çocuk.. Onlarla öpücük sağanaklarında dünya.. Sevilir oldu onlarla geceler bile.. Özlem olmaktan çıktı onlarla mutluluklar..

Ama bakınız yaşanmamış güzelliklere gülüyor sincap gözleriniz yine de.. Çoğunun dünyası oldu gözleriniz biliyormusunuz ? Tutun hadi ucundan da olsa dünyanın..Umursuz kahkahalar dökülsün dudaklarınızdan ve duyulmamış melodiler.. Ekseninde dönün sevginin.. Beklemeyin.. Ve dünyalar doğurun bebek bebek yaşamınıza ve yaşamlara ..

Dudaklarınızda ısırılmış hoyrat ve gaddar bir nikahın acısı,belki de korkusu çığlıklanıyor biliyorum..
Neden geceleri gülmek yasak olsun ki ? Değiştirebilirsiniz o halde geceleri.. Bitsin artık yasaklar ve korkular; kendinizce koyduğunuz..

Ne zaman gördüysem sizi hep tablolardasınız.. Hep resimlerde mi kalacaksınız.? Yırtın artık ince gergin tuvali..Hep tutsak mı kalacaksınız duvarlarda.. Öylesine asılı !!
Ölüler yeniden ölmemeyi iyi bilirler.. Çünkü bir kere ölünür dimi ?

Siz üreyen hayallerdesiniz.. Düşlerin uyanması her sabah aynı merasim.. İsteseniz nasılda değiştirirsiniz dünyayı.. Hadi durmayın.. Cesur olun.. Deneyin !!




Bazıları vardır doğuştan şanslı...Yaratılmışlardır özene bezene.. Allah'ın sevgili kullarıdırlar onlar. Özeldirler !!
 
Rahmet gibi alemlere, pırıl pırıl,imrenilir, özenilir, tapınılır,düz çökülür, ibadet edilinir.. Meleklerin kanatlarında indirilmişlerdir gökyüzünden !!!

Çok farklıdırlar..Ne şairler anlatabilir mısralarında; ne çizebilirler tam manasıyla tuvallerine ressamlar.. Ne romanlarda,ne hikaye ne de masallar da sığmazlar satırlara.. Aciz kalır kalemler fırçalar !!

Ya zavallı bestekarlar ne kadar biçaredirler.. Nasıl bestelesinler ki seni...

O muhteşem varlık, o harika güzellik karşısında acizliği yaşayan nice şair,ressam ve bestekarlar yanında ben nasıl anlatır, nasıl çizer nasıl bestelerim ki seni ??

Benim suçum değil ki.. Senin yüzünden ne yapayım.? Sende bu kadar farklı,bu kadar muhteşem ve harika olmasaydın ya !!!

( Dudaklarda Isırılmış Hoyrat Bir Nikah başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 6.11.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.