Tatminsizlik duygusuna sardım kendimi hiç bişey yetmez oldu ogunden beri,aşka dokunmuştum bi gece ayın karanlık yüzünde kimsecikler yokken melekler önünde ..
Sevişmiştik sarılmıştık yüz yüze bakmıştık üşümüş dahada sokulmuştuk ve bitmişti..

Mutlulklarımı elimle yıkıp tekrar kurar oldum aradıgım tek bir gece kaybettigim bi hayat
Yıldızlarım kayıp ,bazen bazen gök yüzünde belli belirsiz.. bi söz verddimm aşka her gece saat tam 12 de .. aynı yerde.. tatminsizlik kuyusu oyun alanım aşkımı hapis ettim zindanıma oynuyorum bazen kollarımın zindanı açar kapılarını, bazen yine kapar neden yapar niye yıkar sonra neden eskisi gibi kurar neden sadece aşk sözleri yetmez neden can yakar sonra oturup aglar bilmiyorum acı çekiyorum sensizlik yakar

Aşk oyunu benimkisi mutluluk belki acımda gizli uzaklık bi taraftan yakınlık demek degilmi anlamaz beni kimsecikler bazen denizde dalga bazen dalgada deniz olurum aşk oyunum özeldir benim küçktür ama en büyügünden gizlidir ama en aşıkarından acıdır ama en zevklisinden hüzünlüdür ama en mutlusundan iç içe geçmiş mutlulukların mutsuzluklara oranı=ben

Karışmış bi sandık yün gibiyim içiçe geçmiş kesmeden çözülemiyecek dövmeden incelmiyecek .. yerimde mutluyum ben sende …bazen bi kedi kaçırsada seni ucun bende tekrar sararım seni ..sargısı boldur düşlerimin ..

hisset anı rüzgarın topragıı karıştırdıgı yerde gözlerini kapa kum taneleri seni döverken kollarını kaldır hisset yaşadıgını topragın yanaklarından aldıgı öpücükleri dukalarına kondurdugu buse leri rüzgarın fısıltısını iyice dinle bırak dolsun kanatlarının altına sarsın bedenini aşkla fısıldasın kulagına haydi aynı anda SENİ SEVİYORUM …………………..
( İç İçe Geçmiş Mutlulukların Mutsuzluklara Oranıben başlıklı yazı Kuşdili tarafından 10/3/2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu