Sevdim be arkadaş; yeniden sevmenin çok zor olduğunu bile bile sevdim. Korkmadan, cesurca Seviyorum demek değil midir zaten sevmek. Ertelenmiş hayatıma rağmen, örselenmiş hayallerime rağmen, karanlıklarıma rağmen Seviyorum.

Ne zaman ki sen, sen olmaktan çıktın. İşte o an çalmaya başladı ayrılık sirenlerimiz.

Biraz sonra gideceğim bu şehirden, biraz sonra unutturacaklar beni sana, anıların doğmamaları için binalar kuracaklar yollarına, adım adım, milim milim def edecekler beni senin dünyandan. Haberin olmadan haber salacaklar yüreğine; uyuşturup, adımı sildirmeye çalışacaklar. Ben diye bir şey kalmayacağım içinde. Ta ki gözlerimi görene kadar: her şey bir film karesi gibi yeniden canlanacak gözlerinde, yüreğinde, her yerinde.

( İsimsiz Yazılar 4 başlıklı yazı sleyman tarafından 29.01.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.