**** Sana dünyamı verdim !!! Hep benim olasın diye !!! 

****Her gidişinin ertesinde izin verdim ya dönüşlerine ; ondan senin arsızlığın !!!

****Dikenli tellerle çevirdin etrafımı !!! Bir türlü geçemedim ötelere !!

7***Her türlüsünü bertaraf ederek geldim belaların... Bir seni savamadım gitti !!!!

****Takma kafana !!! Bu dünya batsa da ; küçük bir kara parçasında yaşar olurum !!! 

****İlaç diye bir seni bilirdim her şeye çare !!! Meğer ne çeşitlisi varmış eczaneler de !!! 

****" Ayrılsakta beraberiz.Dostuz !!!"... Hikaye !!! Yollar ayrıldığında dost kalınmaz asla !!! Kalan sadece rollerdir !! (

****Benim enstürümanımla eşliğim olmasa; sesini kim dinler !!!! 

****Gözlerinde gördüm yarınlarımızı !!!

****Sen bir bebeksin..Benimle şımaran,gülen,bağıran,beslenen !!! Büyüme emi sakın ha 

****Bakışlarındaki o harika gülüşlerin ; kanayan yaralarıma pansumandı adeta !!

****Sevdalarımı artık şiirlerde,şarkı ve türkülerde seslendireceğim !!! Heyhat ; hazırda ne kadar da varmış meğer !!!

****Açılırken ufuklara gönül limanımdan; rıhtımda sallanan benim mendilim !!

****Sevdamı saçlarında örüyorum !!! 

Çay fokur fokur
sen fıkır fıkır
içelim lıkır lıkır
hadi gel be
fingirdeğim
her şey yoluna girsin
yürüsün tıkır tıkır !!!! 



****Anlamadım gitti... Seni unutmamam için her şey üstüme üstüme geliyor !! Şarkısı,türküsü,şiiri,tablosu,filmleri anlaşmışlar sanki; senden bahsediyor hep .. Organize çöpçatan çetesi sanki !!!

****"... Zamanla azalırmış sevgiler !!! "... Ben neden hep kuralları alt üst edenim ki ? Ne azalması be ; benim sevgim her gün dahada artmak ta ya !!!!

****Gel veya gelme !!! Fark etmez ki .. Sen nasılsa hep bendesin !!! 

****14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ.. (Saint Valentine Day) !!! Saint bizim SAİT değil ha :))))) Kenarda köşede, bar,cafe, orada burada sevgili arayışları trafiğinde akışlar çift şerit’de hızlanmıştır !!!!


****Enstrümental Sevda benimki.. Ne kelam,ne söz !!! Sadece do,re,mi ... si !!! Görülmedi böylesi.. Çal gitsin !!! (

****Sen zafer kazanmış komutan edası ile çekip gittin ya... Talan ve harabiyetlerinin bedelini nasıl ödeyeceksin ?? Hemde ben daha el sallamadım ki gidişine !!!




*****KAZIK YEDİ !!! KAZIK ATTI !! KAZIK DİKTİ !!! KAZIKLANDI !!! KAZIKLADI !!! KAZIK SOKTU !!!Ulan ne halleri var be şu kazık denilen materyalin !!! 

*****Hayallerimle baş başa,sarmaş dolmaş o kadar çok mutluyum ki !!! İnanın hiç birinin gerçekleşmesini ve beni terk etmesini istemiyorum.. Sonra elimde ne kalır ki !! 


*****"Ah ulan bir boynumu çevirebilseydim,gösterirdim sana " demiş garibim.. Hadi oradan , geçti o iş.. Boynunu oynatamaz hale gelene kadar neredeydin !!! 

*****Kürsüm den ders alıp ta imtihan sonrası bütünlemeye kalanlar;sonradan ne kadar çalışırsa çalışsınlar asla sınıfı geçemez ve diploma alamazlar!!!( Kürsü Adı: Gerçek Hayat Dersidir)

*****En ideal KAZIK YEME modeli ; birden ve sonuna kadar sokulandır !!! Bir kez ah çekilir ve sonrası alışılır. !!! Yavaş yavaş sokulan KAZIK çok can yakan metottur..Devamınca ah çektirir!!! 



*****KÖPEĞE bağırırsan havlar..Dil döker seversen yaklaşır..Tükürürsen durur...Oşttt dersen kaçar !!!! Ya sen ? Ne yapılsa sadece pişmiş kelle gibi sırıtıyorsun !!!

*****" Ayrılsakta beraberiz.Dostuz !!!"... Hikaye !!! Yollar ayrıldığında dost kalınmaz asla !!! Kalan sadece rollerdir !!

*****Ne kadar çok kuyu kazmaya meraklıyız ya ... Adım başı kuyu.. Düşmemek için Hoplayıp zıplamaktan engelli koşu atletlerine döndüm !!

*****Bu gün kuaförde idim. Bıyığımı da , sakalımı da bir daha bırakmamak üzere kestirdim. Sakalım yok, lafımı dinlemeyin !!Bıyığım yok,ürkmeyin !!!Ama artık istediğim gibi tüküreceğimi unutmayın !!.. Aşağı yukarı hesabı olmadan!!!

*****Sarı, kırmızı, yeşil !! Trafikte işlevleri malum !!! Ama bir insan nasıl olur da hepsini siyah görür ki !!!! 

*****Sen bir yana Dünya bir yana derseniz ; bu dünyayı es geçer bilmediğiniz öte dünyada açarsınız gözlerinizi !!! 

******Havlayarak peşinize düşen köpeğe tükürdüğünüzde durur. O bile terbiyeli be !!

( Heybemdeki Sevda Birikintileri --7 - başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 23.02.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.