Bunu kime mi yazıyorum? Bitmiş olan aşkımızın ardında keşkeler çektiren birzamanların gönlümün prensesine! Artık gülüşünü,sarılışını unuttuğum adını eski sevgilim olarak koyduğuma.Belki de bugünlerde hiç sevmeseydim diyerek haykırmak istediğime
       
           Hayır! Olamaz! Oda ne? Sen birlikte olduğumuz fotoğraflarımızı, anılarımızı yakıp yeksanetsen de bana yine de her gidişimde seni hatırlatan o mekânlar geliyor aklımın ücra köşelerine!Yine keşke sevmeseydimler geliyor aklıma bugünlerde ama olmuyor işte! Beceremiyorum seni ansızın kalbimden sökmesini be! Kim becerebilir ki zaten hemen benim gibi unutmasını sen söyle! Gitmiyorsun aklımdan, yanı başımdan! Benim bir parçam olupta hiç düşünmeden paramparça ettiğin halime yanıyorum aslında! Belki mutlusundur yeni sahte hislerinle! Gitmenin ardında bıraktığın yalnızlığımla, hüzünlerimle, keşkelerimle yaşıyorum. İçtiğim antideprasının arkasında sakladığı sahte gülümsemelerimi saymıyorum bile!         
         
          Yine her anımda, şuan ki yazımdaki gibi sen mi ne geliyorsun aklıma eski sevgilim. Evet,evet! Öyle bu sen olmalısın! Artık nasıl âşık olabiliriz onu düşünüyoruz ardınızda bıraktığınız kırıntılarınız ile. Yine yalnızlık limanım alıyor beni götürüyor kuytu yapayalnız bir yerlere! Keşkeleri bırakmak istiyorum ama oda ne? Olmuyor mu ne! Evet, evet! Olmuyor işte! Dört bir yanımı sarıyor sanki bu deli duygular beni öldürürcesine! Artık kendi kendimi keşkelerim olan seni sevmeseydimlerle, kendime söylediğim “Yalnızlık iyidir, herkes gider ama o kalır” yalanlarıyla avutmaya çalışıyorum kendimi bilmez beni bugünlerde!
( Bir Gidenin Ardında Bıraktığı Kırıntılar başlıklı yazı HakanArs94 tarafından 3/26/2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.