Dikkat / Türk bayrağı ile ceza alacaksınız, aman tedbirli olun ve hemen başlayın Türk bayraklarını araçlarınızdan sökmeye.

Geçtiğimiz günlerde Bursa-Karacabey istikametinde seyir halinde iken trafikçe aracı durdurulan bir vatandaşa plakasında minik bir Türk Bayrağı logosu bulunması nedeni ile önce 61 Tl para cezası kesiliyor/sonra sürücü belgesinden 5 puanı düşüyor,daha sonra da trafik polisince bu yüceler yücesi onurumuz olan Türk Bayrağı logosu bizzat sökülüyor.
-Şimdi bana bir şeyler söyleyin ben ne dedim anlaşıldı mı acaba söylediklerim ?
-Vatandaşın aracında plakasının bir tarafında masum ve zararsız minicik bir Türk Bayrağı logosunun kime ne zararı var ?
-İçişleri Bakanı ne iş yapar ? Bize bu hakaret gibi yasa nasıl dayatılabilir.
-Ben bayrağımı evimde /balkonumda sergileyebiliyorsam ki (O da yasaklanır yakında) aracımda onurla taşırım / kime ne ?
-İçişleri Bakanı ne iş yapar/nerde yaşar/nerde alınır bu kararlar/Kamuoyu neden bilmez ? ben-sen-o/biz-siz-onlar neden olan bitenden haberdar değiliz ?
-Sözde 9.Haz.2008 gün ve 26901 sayılı resmi gazetede aynen şöyle yayınlanmış.
-Sürücülere uygulanacak trafik ceza puanları.26/2 (Mad.) Araçların dışında bulundurulması zorunlu işaretlerden başka, araçlara; izin alınmaksızın reklam, yazı, işaret, resim, şekil, sembol, ilan, flama, bayrak ve benzerlerini takmak yazmak, sesli ve ışıklı donanımları bulundurmak
İyi de Bayrağım bu yasak kapsamına neden alınsın ? Nasıl alınabilir ? Kimin işine gelir ki ?
Bu ne aymazca,ahlaksızca bir dayatma /kimin /kimlerin dayatması ?

-Bayrağı korumaksa Mersin’de,Adana’da,İstanbul’da ve daha bir çok yerde ki gösterilerde-mitinglerde, Pkk lı eylemlerde ayaklar altında çiğnenirken o hani içimiz param parça olurken sahi ,nerdeydi İçişleri Bakanı ve plakadan söken o görevliler.
-Sürücülere uygulanacak trafik ceza puanları derken/5 puan ceza uygulanmasının yanı sıra 61 Tl niçin alınır ? Adı ceza puanları indirimi ise ve de ceza puanı da kesilmiş olduğuna göre; Bayrağımıza ve Milletimize büyük hakaret bu yasa
-Her şey den önce vatandaş uyarılamaz mı ?
-Resmi gazete yi kaç kişi okuyor ?
-Resmi gazete hangi eve giriyor ?
-Adı üstünde “Resmi Gazate”Yani sadece resmi kurumlara gider bu gazete.
-Bu yasaklama neden kamuoyu ile paylaşılmadı ? Milyonlarca sürücü ve araç sahibi kesinlikle konudan bi haber.Peki onlar ne yapacak.
-Hazinenin paraya ihtiyacı var.Aman arkadaşlar plakalarınızdaki TÜRK BAYRAKLARINI hemen derhal sökün.Sizi aydınlattığım içinde bana dua edin.
-Cezası ağır. Bayrağını SÖK / ME….
-CANIM TÜRKİYEM/SENİ SEVİYORUM...
( Türk Bayrağına Ceza başlıklı yazı Atiye DANIŞ tarafından 21.10.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu