SEVDİM SENİ

 

     Sevdim seni insan oluşunla ve Hazreti Adem’in neslinden gelişinle. Sana imrendim ve kibir bilmeyen yüreğinde can buldum. Hazreti Muhammed’in sevgili kızı Fatıma’yı candan sevmesi gibi, Hatice validemizin Hazreti Muhammed’i gönülden sevmesi gibi, Hazreti Yusuf’un güzelliğine imrenenlerin bakışı gibi.

     Seni Allah’ın güzel kulu olmanla, dostla yaklaşımınla sevdim. Sevdim seni tüm varlığınla ve dokundum seni anlatan kelimelerime usulca. Manevi huzurda yol alıp seni de yüreğime katsam gelir miydin? İki dünyada da komşum ol desem, kabul eder miydin? İstemez miydin cennet için birlikte yarışmayı? Sevinmez miydin yetimin başını okşarken o anın huzuru ile yaşamayı? Sende buldum neşeyi ve sevinci. Sevdim seni yaratandan ötürü. Bağlandı yüreğim bağlamanın telleri misali.

 

( Sevdim Seni başlıklı yazı KONUK YAZAR tarafından 13.11.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.