1 Anlamak Mümkün Değil

ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL

Sigaranın zararlarını uzun uzun anlatmayacağım.

- Allah-ü Tealanın verdiği sağlıklı vücudu zamana yayarak yavaş yavaş öldürmek. (Hiç kimsenin böyle bir hakkı yok).

- İçmeyenler için dayanılması mümkün olmayan, pis koku sebebiyle hesaplanamaz bir kul hakkıyla karşı karşıya kalmak.

- 30 yılda süper lüks bir dairenin parasını cayır cayır yakarak hem kişisel, hem de ülke ekonomisini göz göre göre talan etmek.

- Planlayarak ve isteyerek uzun vadede, gırtlak veya akciğer kanseri olarak yine ağır tedavi giderleri sebebiyle, ülke ekonomisini talan etmek.

Bazı akıl daneler ceplerini doldurmak amacıyla yeni ve pahalı bir intihar silahı geliştirmişler. Elektronik sigaraymış.

Bu gün televizyonlar haberlerde gösterdi. İki ayrı yerde adeta bir bomba gibi patlayarak (ki birisi kişinin cebinde patladı), üçüncü derecede yanıkla bu seferlik ağır yaralı olarak kurtuldular.

Halbuki insanoğlunu Allah-ü Teala çok yüksek nitelikli bir akıl ile donatarak yaratmıştır.

İflas etmek, dünyanın yükünü kaldıramamak gibi saçma sebeplerden intihar edenlerin bile, asla affedilmeyeceği bir alemde, sigara veya elektronik sigara cihazının patlamasıyla intihar etmek, hangi kafaya hizmettir acaba? Anlamakta çok zorluklar yaşıyorum.

Allah'ın verdiği süper lüks akıl ve fikri daha da yükseltsin diye dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden MAALESEF...

Yrd.Doç.Dr. Süleyman COŞKUNER

Kaliteli Yaşam Uzmanı

( Anlamak Mümkün Değil başlıklı yazı S. COŞKUNER tarafından 26.11.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.