İnsanlar yaşadıkları hayattan memnun olmuyorlar asla. Ufak şeylerle mutlu olmayı yetinmeyi bilmiyoruz. Hayata dar bir kalıba sığdırıyoruz çoğu zaman. Ön yargılarla yaklaşıyoruz  insanlara, doğruluğunu sorgulamadan takıntılarımızın peşinde buluyoruz kendimizi .                 

                Ufak tefek sorunlar çığ gibi büyüyor içimizde , çözümsüz bir problem halini alıyor. Tutunacak bir dal arıyoruz çoğu zaman . İnsanların içinde insana hasret yaşıyoruz .         Hayat bir fotoğraf ama biz doğru çerçeveyi bulamıyoruz . İnsanoğlu her şeye bir kulp bulmaya çalışıyor. Bırakalım bazı şeylerin ucu açık kalsın . Anlamını tam olarak bilmediğimiz kelimeleri kullanıyoruz . Oysa bir insanı illa top , tüfek , tank mı öldürür? Bir söz de yaralayıp hatta öldüremez mi insanı ?

                Bazı şeylerden haz almayı öğrenmeliyiz . Her insanın bir tutkusu olmalı onu yaşama bağlayan . Bu bağ bazen bir insan bazen bir kitap olmalı . Hayatın tüm anlamını bir nesneye yüklemek de saçma değil midir ? Tek bir şeye bağlanmanın yan etkileri vardır çünkü . Onu da kaybedince şizofrenik  duygulara kapılır insan . Kısa lafın özü hayatı bir problem olarak ele almak yerine akışa ayak uydurmalı insan.

( Şizofrenik Duygular başlıklı yazı TaylanAKÇALI tarafından 28.01.2017 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.