Ne kadar yakmak istemesem de ufak bir kıvılcıma ihtiyacım var parlayabilmek için. Sadece aydınlığın esiri toplumun karanlık taraflarını size gösterebilmek için.Çünkü onlar parladıkça kör kalıyor karanlık taraflarına.Profesyonelleştikçe uğraştığı alanda eski tadı vermiyor hiçbir şey.Amatör ruh kaybolunca insandan, yapmacık hallere bürünüyor.Engel olamıyor maalesef.Bu en çokta büyüdükçe oluyor.
Kendimden uzaklaşmamın sebebini ararken; büyüdükçe, tecrübem arttıkça daha da uzaklaştığımı anladım ama gerçek ben olabilmem için zamanı geri döndürmem imkansız olduğundan; çocukça duygulara bürünmem gerektiğini yoksa bundan kaçamayacağımı da geçte olsa anladım.Hala kabullenemiyorum oysa ki bir bedene iki hayat yükü çok fazla hem ben olduğum hem benden uzak olduğum hayattan bahsediyorum.Bu bir savaş aslında kazananı da kaybedeni de ben olacağım.
Umarım ben kazanır.Umarım ben olduğum ben kazanır.
( Bir Gün Uzakta Olacağım 6 başlıklı yazı Yet tarafından 24.02.2017 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.