Bir bahar günü bugün, günlerden cumartesi… 


Sevinç ve neşe doluyum. Baharı, doğanın doğuşunu öylesi çok seviyorum, Allah ‘ın yaratıcılığına şahit oluyorum. Her çiçek rengarenk bana gülerken, imani ve ilahi ışığına coşkuyla, kırlarda sarılıyorum. Her rüzgarın sesi başka bir beste, su gibi akıyorum şelalenin akışında, asumanda uçuyorum martı sessizliğinde, pürüzsüz dalgaları seyrediyorum sabahın ilk ışıklarında. Öylesine pozitif ve neşeliyim ruhen, çok şükür... herkesi bu güzel ruh halimin olduğu kalbime davet ediyorum. Yok olmaya… Dünyadan çok uzaklara uçmaya... Unutun dün ne oldu, bırakın siyaseti, terörü, savaşları... Unutun yaptığınız planları, umutları… Bu ruh halimle cennet köşesini, şerre vurduğum kroşe ile hissedeceksiniz, yalnızca neşeyi... Şükrederek ibadetle coşalım, ilahi mesajı dinlerken... Sizi yaşadığım bu yerlere bekliyorum.. sevgiyle kalın... Güzel bir çayda yaptım. Semaver üzerinde buhar, dokundukça tenime rayların üzerinde uçuyorum… Sizinde bunu yaşamanızı istiyorum … Bırakın karanlık geceymiş, içinde aydınlık yokmuş…. Bırakın, yalanın içine bulanmış bataklık canavarları korkusunu, bırakın timsah göz yaşlarını, bırakın yılan dersinisini çıkarır gibi, bırakın karanlık bulutların yağan yağmurlarına karışın, hissederken çırılçıplak… Bırakın, gelecek ne getirir götürür, bu yağmurun ardından sel gelir ya da gelmez… Olumsuz bir şey düşünmeden, zaten bu ortamda olumsuz da düşünemezsiniz, emin olun …


Giyindim üstümü başımı, aldım yanıma tüpümü, alet edevatımı… Gidiyorum, dost diyenleri görmek istiyorum. Yanı başımda gür akan nehirde balıklar hoplaya zıplaya gelin diyorlar. Uzakta dağın üstünde kalan karlar, siz gelirseniz sıcaklığınızla eririm diyorlar. Arılar, siz gelirseniz bu diyarı terk ederiz, rahat edersiniz, diyorlar…Ağaçlarda, erikler, kaysılar, bademler çağla halinde gelin beni yiyin diyorlar. Papatyalar, ölüme razıyız, alın elinize, eğer aşığınız bizi sıcaklığı ile saracaksa diyorlar… Her yerde davet, her yerde rahmet, her yerde yaşam akıyor ilelebet… Haydin davetime icabet edin.  Sizi, baharın ocağında ateş yakarken bekliyorum.


Hayırlı bir gün diliyorum. Allah'a emanet olun.


Saffet Kuramaz

( Sizi Kırlara Davet Ediyorum başlıklı yazı safdeha tarafından 30.04.2017 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.