Yanlış olduğunu bütün herkes den  duydum. Adının geçtiği her sözcükte yanlıştın onlar için. Yanlışın bu kadar acımasız olduğunu düşünmemiştim meğer ne kadar acıymış..

Doğruyu sevemedim diye herkes söylendi ama anlamadılar bilmediler nasıl sevdiğimi. Ben yanlışı sevdim bütün doğruları bildiğim halde. İnsan yanlışı doğruya tercih eder sevince  niye  anlamazlarki.. 

bilirim ben sevmezsin beni, senin için ağladığımı görmezsin adının geçtiği her cümlede yüreğimin sızladığını bilmezsin..

Kızmıyorum sana insan sevdiğini seçemediği gibi sevemediğini de  sevemiyor. Yanlış da doğruda olsa önemi kalmıyor. Benim onlarca yanlışımın bir tek doğrusu alışmak oldu galiba..  

alışmışım sevmeyişine artık , yanlış olduğuna inanmışım..

Ama bir tek yara gibi kalışına alışamadım galiba ..

Benim yanlışım bana yara oldu gördün mü bak.

Sen bilme yanlış olduğunu, yaram olduğunu sana kırgın olduğumu.. bilme..

Mutlu ol benim en güzel yanlışım

Gül sen, aşık ol.

Yanlışım sen benim yaptığımı yapma doğrusunu bul..

( Yanlış başlıklı yazı Mavi bulut tarafından 28.09.2019 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.