Bir türlü başlamayan bir hikayenin sonudur bu! Asla başlamaz ama sonu kanlı harflerle yazılmıştır. Konusu meçhul aşk, karakteri ulaşılamayan kişi, öznesi ise derbeder aşık'tır.
Kimsenin o yaşlarda aşktan haberi yokken, ben aşk çukurunda acısını çekerdim. Herkes sokaklarda oyun oynarken, ben hıçkıra hıçkıra gözyaşı dökerdim. Ne gecem huzura kavuştu ne de gündüzüm. Öyle zamanlar geldi geçti, öyle beter acılar çektim. Bilemedim ben büyüdüm de herkes çocuk mu kaldı yoksa herkes büyüdü de ben mi çocuk kaldım. Kabuk bağlamış yara gibi oldu kalbim. Artık hiçbir şeyi  hissetmez oldu aldığı her aşk yarasında. Herkes ağlayıp ah ederdi ben gülüp geçerdim. Vardır bunda da bir hayır derdim. Ne yaptıysam olmadı ne ettiysem uymadı. Yüreğiminazlı  yâr yaktı kül etti, ben de küllerini ellerimle toprağa gömdüm. İmkânsız bir aşktır benimki. Kedinin fareye olan aşkı gibi. Ne kadar sevsem de yine zarar ben gördüm, yine her seferinde ben öldüm. Yağmur da olsam kıyamazdım yâre dokunmaya ama o hapsetti beni toprağa. Toprak aldığı yağmuru yutar. Korkarım giden bir daha dönmez geri...
BeniTan

( Başlamayan Hikayenin Sonu başlıklı yazı BeniTan tarafından 10.10.2020 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.