TUT ELİMDEN


Ozanı karşısında gören seher yaşadığı şokun etkisinden kurtulduktan sonra, ozanla uzun uzun konuşmaya dalar. Ancak ozan, hala utangaç bir tavırla kelimeleri ağzında yuvarladıktan sonra bir balon şeklinde kelimeler dökülür. Yüzünün kızardığını gören seher, başını masaya koyar ve uzun süre düşünür. Seherin yüzündeki mutlu ifadeyi ve şu an ki düşünceli halini gören ozan, yaşadığı şokun verdiği etkisiyle yuvarladığı kelimelerden dolayı kendisin suçlu hisseder ve seherle konuşmaya çalışır.

Seheri çocukluğundan beri sevdiğini, ancak bir kez bile olsun kendisine bakmadığını ona anlatır. En yakın arkadaşıyla sevgilisinin kendisini aldattığını öğrendikten sonra bile en çok üzülen kişinin kendisi olduğunu söyleyen ozan, `yeter ki senin mutlu olmanı istedim benimle olmasan bile, mutlu olmanı istedim. Sen bunu hak ediyorsun ve kalbimde yaktığım bu ateşin sadece beni yakmasını sana zarar vermemesini istediğim için yıllarca sana olan aşkımı itiraf etmedim. Oysa sen hep güldüğünde güler, her ağladığında kahrolurdum. Bir annenin yavrusunu düşünmesi gibi senelerce seni düşündüm. Yokluğunda kaybolmanın verdiği üzüntü ve içtiğim sigaranın hesabı yoktu. Ama sen beni hiç bilmedin ve belki şu an da bile bu sözleri anlatmamı istemiyorsundur.`

Ozanın sözleri, karşısında şok olmakla birlikte kendisini suçlu hisseder. Sözleri bu kez seher, ağzında tıkayarak konuşamıyordu. Ama ozanı sevemeyeceğini düşünüyordu, ozanı mutlu edemeyeceğini ve asla eskisi gibi olamayacağını anlatmanın zor olduğunu hisseder. Sözüne bir düşünce ekleyip anlatmaya çalışır:

`Ozan, beni bunca zaman düşündüğünü bilmiyordum ve senin için ne kadar önemli olduğumu şimdi söylüyorsun. Yıllar önce çekingenlik yapmayıp, şu an ki gibi konuşmayı deneseydin, belki de şu an farklı bir konumda olmuştuk. Seni, bunca yıl fark etmiş olamamam, beni çok üzdü ancak, ben seni sevemem çünkü, beni en yakın arkadaşım ebruyla aldatan cenkten hamileyim. Şu anda ne olacak bilmiyorum 3 haftalık bebeğin canına kıymak da istemiyorum, sen bu kadar iyi birisin ve şu an bile benim için üzülmeye değmez, sen daha iyilerine layıksın,bundan emin ol ve beni kendime bırak` diye gelen cevap karşısında ozan, dalmış ve düşünüyordur. Kendisini suçlu hisseden, ozan uzun süre düşündükten sonra kararını açıklar: ``TUT ELİMDEN` seninle bir ömür yaşamaya razıyım`...



DEVAMI GELECEK...
( Tut Elimden(3) başlıklı yazı ali-esat-tas tarafından 6.04.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.