Para mutluluğu satın alır mı arkadaş !

Ben satın aldım. Onun mutluluğunu satın aldım. Ne isterse istesin yaptım. Bir dediğini iki etmedim. Mutlu olmasını seyrettim hep , Neydi hayatımda eksik olan yediğim önümde yemediğim arkamda, ne lazımdı bana 
Artık mutlu olacak mıydım yoksa herkesin mutluluğuna seyirci mi kalacaktım ! 

Ben neyi seçtim biliyor musunuz . Kendimden çok onun mutlu olmasını kendimde ne varsa ona verdim emeğimi 
Sevgimi umudumu bağladığım geleceğimi o ne kattı hayatıma onun talebi neydi benden ben tek başımda Kadıköy sahiline gidiyorum tek başımada denizi seyrediyorum ben tek başıma her şeyi yaşayabiliyorum bende eksik olan ne beni ona götüren şey ne ? 

Ona aldığım mutluluk . Ben evden çıkarken anahtarımı sonrada mutluluğumu unutuyorum . Komşuya gidip acaba sizde varsa banada mutluluk verir misin diyemezsin ki . Ondan nasıl istenir mutluluk ona aldığım hediyeler onunla yaşadığım özel ve güzel anlar nasıl geri istenir. İstersin ki param olsada zaman makinesi alsam bu fotoğraf makinesi veya çamaşır makinesi değil ki zaman geri de alamadım fotoğraflarına baktım uzun uzun baktım o mutluluğu satın almak istesem alabilir miydim ya da istesem o zamana geri dönebilir miydim ?

Geri dönemedim satın alamadım ben ne yaşadım ne hissettim onun için önemi yoktu ona o mutluluğu ben sattım 
İmkanım olsa bende alsam ben onun için geçici heves o benim aklımda tutsak…
( Para Mutluluğu Satın Alır Mı Arkadaş. başlıklı yazı kırmızıhalka tarafından 27.01.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.