"Sosyal hayatta en çok neye örnek verebilirsiniz?"diye sorsalar,"sallanan adamlar"derdim,bunu tesbit etmek çok kolay,karşılaştığınız on kişiyi gözlemleyin ve düşünün.Bunun altında ciddiyetsizlik,istikrarsızlık,güvensizlik ve lakaytlık yatar.

Diş hekimine gidersiniz size der ki,şu dişleriniz sallanıyor  hiç sağlıklı değil,ilerde sorun çıkartabilir çekelim.

Özellikle kış aylarında sallananlar ağaçları keserler çünkü tehlike barındırır ayrıca genç mi yaşlı mı,kuru mu yaş mı olduğuna da  bakmazlar.

"Salla başını al maaşını,"derler oysa çalışanlar kadar kaytaranlar da vardır,bunun bir kul hakkı olduğunu düşünmezler. "Salla gitsin,"derler mesala,düşünmeye üşenirler düşünme özürlüleri her işin  kolayına kaçmayı ustalık sanırlar.

Bir iş yerinde disiplini sağlamak  ve verimi artırmak için sallanan adamların ipini keseceksin,aynı soyismi taşıyanları işe almayacaksın,ayrılmak isteyenleri tazminat hakları da olsa verip göndereceksin ve asla çok adamla çok iş yapılmayacağının bilincinde olacaksın.
( Sallanan Adamlar başlıklı yazı berberce tarafından 20.10.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.