O kalabalığın içerisinde herkes onu arıyordu:" Kızın babası nerede, kızın babası gelsin!" Kolay değildir bir babanın kızına vedası ama ne yaparsın, Allah'ın emri, doğanın değişmez kanunu.


Geldi kızın babası gözyaşları ve tekbirlerle  bağladı gelinin al kuşağını ancak dengesini kaybetti sağa sola  devrilecekti ki  etraftakiler yardımına koşup bir sandalyeye oturttular, hıçkırıklara boğulmuştu, konuşamıyordu.


"Bunun gibi yufka yürekli birisini hiç görmedim az daha kalp krizi geçirecekti, "dedi, damadın teyze oğlu.

Yanındaki  ise şöyle fısıldıyordu kulağına: "Onu benim kadar tanısaydın ne kadar taş  yürekli olduğuna sen de hak  verirdin, bir iftirayla kimsenin gözünün yaşına bakmadan beş kişiyi işten çıkarttı."


( Gelin Kuşağı başlıklı yazı berberce tarafından 11.01.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu