İyiler her zaman ve her yerde iyi,kötüler ise her zaman ve her yerde kötüdür bunu kabul etmek gerekir.Yolda yürümekten tutun da yaptığı işe kadar her alanda bu böyledir.

Kış aylardayız  sabah işe giderken ortalık karanlık oluyor hatta sabah ezanın okunduğu vakit bizler yollarda oluyoruz,hava da  haliyle soğuk olur  o saatlerde,sıcak yataktan kalkmak  kime zor gelmez ki o aylarda?
Yollara düştük alacakaranlıkta  yine bir gün işe gitmek için,arkadaşın gözleri hep yükseklerde ayağına bir taş takılıverse düşüverecek o derece.
-Ne var yukarlarda,diyorum;
-İstikbal göklerdedir,diyor.
-Sabahın köründe nereden aklına geldi bu söz şimdi,diyorum
-Hiç aklımdan çıkmıyor ki diyor.
Geleceğin bilim adamı olacağını düşünürken karşı binanın dördüncü katındaki balkonda serili olan  iç çamaşırları göstererek:
-Rüzgar esip de düşürse şu cici cici çamaşırları diyor,komşunun hangi marka giydiğini öğrenirdik.

( İstikbal Göklerdedir başlıklı yazı berberce tarafından 5/8/2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.