Bir hayat var, baştan aşağı sınav…
Birinin bitmesine sevinemeden, diğer zorluğun altında debelenirsin öylece. Yanlış seçim yaparsın hayatında. İşte bu fani hayatın en zor sınavı da budur. 
“Hayatına aldığın insanlar”! En büyük şansın olduğunu düşünürsün, hayatının merkezine koyarsın ve onlar ise hayatın kaç bucak olduğunu gösterip öylece çıkıp giderler. Alıştığın insanların yokluğu koyar en çok, toparlanamazsın. Sen onlar için her şeyi yapmaya çalışırken bir hiç mişsin gibi hissettirirler, yine yıkılırsın. Kimse kırdığının derdine düşmeden kırıldığının derdinde. Kimse ilk önce kendine bakmadan milleti eleştirme peşinde. 
İyi niyetimin sömürüldüğü bir hayat Dünya Hayatı…
Saf sevgiye şüphe duyulan bir hayat…
Emeklerin, çabaların bir hiç olduğu…
Sahip olduğum her güzel duygunun katili olan bir Hayatı Alem….
           Ömür bitiyor Ey Kader…
                      Ve sen bana bir Hayat Borçlusun 



                          Hafız Sehle Nisa Korkmaz
           
( Hayat Kırıklığı başlıklı yazı sehle-nisa-korkmaz tarafından 16.01.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.