Çöreklenmiş komşular iyi görünümlü mahalle delisi, üçkağıtçılığı meslek edinen muhtar efendi kötü günde seçmenide görmeli, aman ha dedikçe çamura bulandı. Köye dönen artık kalmadı mezar taşı nerededir soran olmadı, şehir sosyeteliğinin adı selamı yok saymaktı, üzgünüm ama artık köyde de kalmadı. 

Acıdık acındıkça çamura bulandı 
Can sıkan hadiseler stres hastalığına gebe bıraktı, iyi doktor bulana dek internette şaştı kaldı, sohbeti zaten unuttuk yatak yorgan çarşaflar da karıştı, hemşire bacı nöbeti unutup sevgilisiyle kaçtı var git meslek hastalığı senin tadında kaçtı.

Acıdıkça çamura bulandı 

Güvenlik abim yolda vermiyor mesleği bilirim pisikoloji derdi gizliyor, çıkarsız hal hatır soran da olmuyor kale alınmak mühim değil dedikodu düzenbazlık dostta bırakmıyor, simit satandan ne istersin bir metre kareyi tapu dan düşersin, öğretmen dayıyı zaten üzersin evde yatalak ablam var derviş dayı âhına kurban gidersin. 
Acıdıkça çamura bulandı 

İbrahim KANDAMAR 
18.01.2024

( Acıdıkça Çamura Bulandı başlıklı yazı Mavihüzün tarafından 19.01.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.