Bu Şehir - 1
                              Bu Şehir

       Bu şehir, benim doğduğum, büyüdüğüm, sevdiğim, acı çektiğim, güldüğüm, ağladığım şehir. Bu şehir, benim hayatımın şehri. Bu şehir, benim her şeyim.
      Bu şehir, tarihin izlerini taşıyan, kültürün renklerini yansıtan, doğanın güzelliklerini barındıran, insanın emeğini gösteren bir şehir. 
      Bu şehir, bir mozaik gibi, farklılıkları bir arada tutan, birlikte yaşatan bir şehir. Bu şehir, bir sanat eseri gibi, her köşesinde bir sürpriz, bir hikaye, bir anlam saklayan bir şehir.
      Bu şehir, benim hayallerimi besleyen, umutlarımı yeşerten, ilhamımı veren bir şehir. Bu şehir, benim yeteneklerimi geliştiren, başarılarımı kutlayan, hatalarımı affeden bir şehir. Bu şehir, benim öğrendiğim, öğrettiğim, paylaştığım bir şehir.
       Bu şehir, benim ailemi, arkadaşlarımı, sevgilimi, dostlarımı bulduğum, kaybettiğim, öldüğüm, dirildiğim yeniden bulduğum bir şehir. Bu şehir, benim sevgimi, saygımı, sadakatimi, özverimi, fedakarlığımı gösterdiğim, gördüğüm bir şehir. Bu şehir, benim mutluluğumu, hüznümü, öfkemi, pişmanlığımı, sevincimi yaşadığım, yaşattığım bir şehir.
        Bu şehir, benim geçmişimi, bugünümü, geleceğimi içinde barındıran, şekillendiren, belirleyen bir şehir. Bu şehir, benim kimliğimi, kişiliğimi, karakterimi oluşturan, yansıtan, ifade eden bir şehir. Bu şehir, benim kendimi kaybettiğim, yeniden bulduğum bir şehir.
        Bu şehir, benim için sadece bir şehir değil, bir ev, bir yuva, bir vatan. Bu şehir, benim için sadece bir yer değil, bir anı, bir duygu, bir yaşam. Bu şehir, benim için sadece bir kelime değil, bir şiir, bir şarkı, bir hikaye. Bu şehir, yok olmaktan öte, kendimle yarıştığım, savaştığım, barıştığım kendimi bulduğum bir şehir. 
        Bu şehir, benim için her şey. Bu şehir, benim her şeyim. Bu şehir benim! 
                           ... 
Yazan:  SagirZadeOzaN

Devamı: 
Bu Şehir -1-
Bu Şehir Sen Ve Ben -2-
Bu Şehir Sen Ben Ve Biz -3-

( Bu Şehir - 1 başlıklı yazı sagirzadeozan-ozan tarafından 21.01.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.