Nerden başlasam inan ki bilmiyorum şey diyebilirim galiba aylardan Aralık günlerden cuma dışarıda hatırı sayılır bir yağmur yağıyor hemde nasıl, okul sıralarında cam kenarında yazıyorum seni sana olan umutlarımı ve yaşayamadığım günlerin kırgınlıklarını. Sessiz bir yemin etmiş gibiyim gidene kadar umudunu yitirmek yok. 

  Benden vazgeçişini umdum,  hayal ettim yalan yok. Şu gün gider,böyle ardında bırakır diye ama hiç bu kadar acıyacağını düşünmedim. Bitsin aramızdaki belirsizlik dediğim gün beni çeker çıkarırsın sandım ve en önemlisi çektiğim onca acıya değer sandım. Ve yanıldım. 

     Keşke diyorum yıllar geçmeseydi de ben hep ilkokul sıralarında kalsaydım. Büyümeseydim, senin yanında bir ömür kalsaydım. Anlatmakla bitiremem,yazmakla tüketemem ve yazdıkça ölmem. 

Adın saklı şu iki dudağımın arasında,
 söylesem omuzlarıma yük, 
 söylemesem dudaklarıma...

Gençlik baharıymış öyle dediler, o zaman çiçeklerime neden dolu vurdu söylemediler.(bi cesaret sen söyle, hani bahar gelmiş ya bana, neden ellerim soğuk anlatsana)



                                                                                     Yazan;Yeşim Polattan 
( Nerden Başlasam... başlıklı yazı Yeşim- Polattan tarafından 6.03.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.