İLK NAMAZIM                                     27/10/2010  

 

‘’BUGÜN NAMAZA BAŞLADIM.’’

İlk namazın tadı başkaymış gerçekten. Kıl beni ey namaz ! Doğru kıl ! Dürüst kıl ! Kıl beni ey namaz ! Nasıl güzel bir şey namaz. Hele o ‘’ SECDE ‘’ anı yok mu ? İnananla inanmayanın birbirinden ayrıldığı, kulluğumun simgesi tarif edilemez bir şey.

RABBİM’den başka kimseye baş eğmeyeceğimi anlatan namazım. !

Beni bırakma. Günde beş kez beni huzuruna çağıran RABBİM’in nasıl olmuş ta bu zamana kadar teklifini geri çevirmişim ? Nasıl her ezan okunduğunda buna kayıtsız kalabilmişim ? Nasıl nefes alabilmişim secde etmeden ?
Ben yeniden doğdum kabul ediyorum. Her namazımı son namazımmış gibi kılacağıma dair kendime söz veriyorum.
Son nefesimi vermeden bana kul olduğumu hissettirdiğin , bu mutluluğu, bu huzuru bana da tattırdığın ve beni bu güzel  ibadete layık gördüğün için sana binlerce kez şükürler olsun RABBİM !

 

                   ‘’ KULLUĞUM SULTANLIĞIMDIR ! ‘’

                                                           

 BÜŞRA YOSMA

 

 Kızımın günlüğünden…

( İlk Namazım başlıklı yazı Cemal YOSMA tarafından 10/27/2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu