Gecenin bir yarısı ben hala beklemekte,geçmek bilmiyor zaman.Bu saatlerde tükenecek elbet yeni saatler eklenecek hoyrat zamana.
Oturduğum masa başında elimde tükenmeyen kalemim ve dilimden düşmeyen sen satırlarımda.Yazıyorum geldiğince elimden geçmişten ,gelecekten.En çokta sen anlatılıyorsun beyaz sayfamda koca yüreğin ekleniyor.
Dışarıda zemheriden bir hava.Cama uhllyorum ismini yazıyorum.Aklım ,fikrim yine sen.Efkar geziyor dörtbir yanımda.Hüzün gizlenmiş akan gözdamlalarımda...
Bende ki resmine takılıyor gözlerim,dalıyorum denizlere ,belkide derinlerdeyim kimbilir.
Sevmediğim halde bir yudum içmek istiyorum.Hani derler ya kimi dertten içer,kimi neşe’den.
Bense yokluğunda içiyorum.Bir yudum derken kesilmiyor kadehlerin arkası.Ve neredeyse şişe vuruyor dibe.
Biraz çakır keyif misali dilimde sevdiğimiz nağme söyler dururum inceden ,derinden.O an kalemi bıraktım elimden dedimya biraz çakır keyif misali olmuşum.Gözlerim ıslanıyor ben istemeden.
Akıyor gözpınarlarımdan damlalar.Yüreğim acıyor,yanıyor içim.
Çaresizliğin demi çökmüş üzerime,kahrediyor.Bir ara hafif bir tebessüm dudaklarımda ,adın geldi sevdiğim dilimin ucuna sakladım çıkarmadım dışarıya sen bana aittin her ne olursa.
Dışarıdan ayak sesine takılıyor kulaklarım sen farzedif koşuyorum kapıya.Boynu bükük bir dönüşle anlıyorum ki gelmen imkansız oysa.
Ben yinede bekliyorum seni bir gün,bir yerde,b,r şekilde karşılacağız.Önce gözlerinin içine bakacağım.Ellerimi uzatıp ellerine birden boynuna sarılacağım.Umudum hala var içimde .Seninle ANSIZIN KAVUŞACAĞIM...

KESKE YANLIZLIGIM KADAR YANIMDA OLSAYDIN! KESKE YANLIZLIGIMLA PAYLASTIGIMI SENINLE PAYLASSAYDIM! KESKE SENIN ADIN YANLIZLIK OLSAYDI VE BEN HEP YANLIZ KALSAYDIM!!!


YAZAN:SUNA İPCİ
13/01/2011
İZMİR
( Bu Gece Son başlıklı yazı Suna İPCİ tarafından 13.01.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.